Kesälomaa ja tonnikalapiirakkaa


 
Täällä on nautittu kesäloman ensimetreistä.
Haikeana on sanottu hyvästit kahdelle hoitolapselle,
mutta elämän on jatkuttava ja uudet kujeet odottavat meitä kaikkia.
Pitkiä ja antoisia kävelylenkkejä on tehty ystävättären sekä Otto-pojan kanssa ja välillä on haettu viilennyksiä  järveen pulahtamalla.
Sain jopa auringon pistoksen alkuviikosta Ottosen kanssa lenkkeillessä.
Nyt on asianmukaiset vermeet lippalakista aurinkovoiteisiin yms.
Nyt on Tupun tuvassa hieman kiireen tynkää, kun kumpainenkin tyttäristä valmistui keväällä ja ensi viikonloppuna on sitten juhlat tiedossa.
Näillä helteillä ei vain tee kovasti mieli viettää päiviään lieden ääressä,niin tarjoiltaviksi tulee hieman erilainen menuu kuin yleensä, mutta siitä sitten lähempänä tai siis ensi viikolla enemmän.
Tänään kuitenkin valmistin meille iltapalalle tonnikalapiirakan heti aamusella tutulla ja turvallisella ohjeella samalla, kun kaksi gluteenitonta kakkupohjaa paistui uunissa.
Olen kyllä enemmän kuin onnellinen, kun satun omistamaan kiertoilmauunin ja saan kaikki samalla kertaa paistumaan.Suuremmatkin sankarit ponnistavat 
pienistä sukista.

-Tupu-

2 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen piirakka! Ihan vesikielelle tuli. Mulla kävi kanssa tänään vähän köpelösti. Olin varmaan kanssa liikaa nyt auringossa lasten kanssa....Kotiin tultua oli sellainen höntti olotila! Ehkä huomenna saan sen hatun päähän kun ulkona touhuillaan lasten kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rimasa tänään on satanu nyt ensimmäisen kerran vettä oikien toden teolla.
   Ihanaa,kun ilma raikastuu ja hellehatutkin saa rasvojen kanssa laittaa toviksi kaappiin.

   Poista

Kiitos kun kommentoit :)