Rieskarullat

 


Kaunista uutta viikkoa.
Minulla viedään nyt viimeistä työ viikkoa ennen kesälomaa.
Juhannus meni sukkelasti kävimme Vehoniemen automuseossa ja nautimme yhdessä olosta,
ihanaa höpöttelyä sekä kiireetömiä hetkiä Murun kanssa.

Eilen sain vihdoista viimmein uudet sohvan ja kaksi nojatuolia kotiin.
Mutta iltapäivällä jouduimme lähtemään jo huonekaluliikkeeseen
Muru kun huomasi, että sohvasta on kangas puhkikahdesta eri kulmasta.
No, onni onnettomuudessa vaihto käy kivuttomasti ja saamme uuden sohvan vielä tällä viikolla.



1 iso rieskaa

1200 g valkosipulituorejuustoa
150 g palvikinkku rouhetta
ruukku ruohosipulia
paprika
puolikas kurkku
rouhittua mustapippuria
ruususuolaa

Sekoita tuorejuuston joukkoon silputtu ruohosipuli, paprika kuutiot ja kurkku kuutiot.
Sekoita joukkoon myös muut ainekset sekä mausteet.
Levitä palvikinkkuseos rieskarullalle ja kääräise se rullaksi.
Anna rullien makustua jääkaapissa tunnin verran enen tarjoilua.



Paras tapa piristää itseään
on piristää jotakin toista.

-Tupu-

2 kommenttia:

  1. Nämä rieskarullat ovat kyllä ihania täytteellä kuin täytteellä. Herkullisen näköisiä ovat!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)