Choritzo-tomaattipasta

 


Puhtia päivääsi ja iloa elämääsi.

Olen tässä miettinyt kovasti parisuhdetta ja mitä siltä saa ja mitä siltä on lupa odottaa.
Minusta parisuhteessa samoin kuin ystävyydessäkin täytyy pystyä luottamaan toiseen ihmiseen.
Luottamuksen lisäksi suhteessa kuin suhteessa pitää saada kunnioitusta, hyväksyntää sekä arvostusta.
Kumppanin kanssa täytyy ja saa puhua avoimesti kaikista asioista.
Hyvässä vuorovaikutuksessa ei loukata toista vaan tuemme toisiamme, olemme samalla puolella "olemme samaa tiimiä".
Vuorovaikutus näkyy niin sanoissa, kuin teoissakin.
Toisen vähättely, nolaaminen, mollaaminen tai loukkaaminen ei kuulu hyvään parisuhteeseen.
Tärkeää on tulla rakastetuksi, kuulluksi, nähdyksi ja kosketetuksi.
Kosketus on erityisen tärkeää se poistaa stressiä ja alentaa verenpainetta.
Parisuhteessa tarvitaan myös joustamista.
Välillä voi suostua myös sellaiseen mikä ei itselle ole niin tärkeää.
Hyvä suhde perustuu tasapainoon,
varpaillaan olo ei kuulu parisuhteeseen.

Mutta muista täydellistä kumppania ei ole,
unelmien prinssejä ja prinsessoita on vain saduissa.



Tämä ruoka on yksinkertaisuudessaan niin herkullisen hyvää, ettei se jättänyt meillä ketään kylmäksi.
Toinen hyvä puoli tässä ruoassa on se, että tätä ruokaa tulee oikein kunnon satsi pienellä vaivalla ja ajalla.
Nykyään meillä on viikonloppuisin niin paljon syöjiä ruokapöydässä, että ruokaa saa tehdä kuin pienelle komppanjalle. Silloin juuri tälläiset ruoat ovat oikeita kultakaivoksia.


1 sipuli
2 valkosipulia
250 g kirsikkatomaatteja
1/2 kesäkurpitsaa
2 porkkanaa
1 pkt choritzomakkaraa
 1 rkl oliiviöljyä
350 pastaa
1 pkt tomaattimurskaa
3 rkl tomaattipyrettä
6 dl vettä 
1 kasvisliemikuutio
1 rkl oreganoa
1 rkl basilikaa
1 tl ruusuolaa
1 tl mustapippurirouhetta
parmesaaniraastetta


  • Hienonna sipuli ja valkosipuli. Lohko tomaatit ja raasta kesäkurpitsa ja porkkana. 
    Pilko chorizo. Pane pataan muut ainekset, paitsi basilika ja parmesaani. Kiehauta sekoitellen.
    Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia, tai kunnes spagetti on kovankypsää. 
  • Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Koristele annokset parmesaanilla ja basilikalla.
  •  

Mihin tahansa menetkin
ota mukaasi koko sydämesi.

-Tupu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)