Uunimakkaraa kermakastikkeella

 


Mukavaa toista pääsiäispäivää.
Täällä sitä vietetään koiraa ulkoiluttaen ja elluja katsellen.
Ihanaa välillä viettää pitkää lomaa ja nukkua aamulla hieman pitempään.
Viedä koiraa aamulenkille ja nauttia toisen seurasta ilman hötkyilyjä.
Siis lukekaa viettää tavallista rentoa elämää, nauttia toisen seurasta ihan vain istuen ja ihmetellen maailman menoa.

Mutta kyllä sitä on vastapainoksi joka päivä poikettu kumpaisenkin äidillä kyläilemässä.
Tänäänkään ei tehdä poikkeusta, vaan lähdemme ruoan jälkeen kumppanini äidille päivä teelle ja voileipäkakulle.
Sitten iltapäivällä kotiutuessamme taasen tänne minun tyköni otan Otto-pojan mukaani ja lähden ystäväni kanssa lenkkeilemään ja parantamaan maailmaa.
Meidän henkevät ja filosofiset lenkkimme ovat niin mieltä avartavia ja mukavia, että kilometrejä tulee aivan vahingossakin mittariin.



Kävin juuri tuuppaamassa meidän tämän päivän sapuskan uuniin.
Tänään on luvassa täytettyjä uunimakkaroita kermaisella kastikkeella sekä lohkoperunoilla
Tämä on nyt ensimmäinen kerta, kun syön makkarani kastikkeen kera, mutta täytyyhän elämässä saada uusia kokemuksia.
Vinkki tähän kastikkeeseen tuli kumppaniltani, joka syö kuulemma makkaransa aina näin eli pakkohan se on sitten minunkin maistella uutta makuelämystä.



makkaraa
sipulia
juustoa
tomaattia

KASTIKE

2 dl kermaa
n. 1 dl ketsuppia

Leikkaa makkaroihin viiltoja ja laita niihin sipulia, tomaattia sekä juutosiivuja.
Vatkaa kastike sekaisin ja kaada makkaroiden päälle.
Laita uuniin 220 asteeseen noin 30 minuutiksi.

Meillä syötiin tätä herkkua lohkoperunoiden sekä salaatin kanssa ja olihan tämä niin herkullista, että taitaa meilläkin tästälähin uunimakkarat saada aina kermakastin päällensä.
Eipäs tarvitse ylimääräisiä ketsupeita enään ruokaan lisätä, kun tekee tän maukkaan soosin makkaroiden 
kaveriksi.



Suhtaudu itseesikin
lempeydellä ja rakkaudella ❤

-Tupu-

Kommentit