Suppilovahveropiirakka


 
Kaunista ihanaa huomenta.
Tästä päivästä näyttääkin tulevan aurinkoinen ja kaunis,
kerrassaan upea alku alkavalle viikonlopulle.
Tänään vielä työ-ajan puitteissa yhden hoitolapsen Vasu-keskustelua ja tuttuun perjantaiseen tapaan viikko-siivoukset, sitten voikin aloittaa hyvällä omallatunnolla viikonlopun vietto.
Ollaan tässä hieman suunniteltu viikonloppua sillälailla varovaisesti vain ja pieniä raameja tehden.
Kauppareissua, elokuvia, herkullista ruokaa sekä hyvää seuraa kuuluu ehdottomasti viikonloppuuni ja ystäväni kanssa on jo sovittuna kävelylenkkiäkin
 eli mahtava viikonloppu on taasen luvassa.

Vain sinä voit elää tämän elämän, 
niinkuin vain sinä voit sen elää
💓




POHJA:
150 g 
voita
4 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
kananmuna

Nypi jauhot ja suola pehmeän voin joukkoon. Lisää lopuksi kananmuna ja sekoita tasaiseksi. Levitä taikina piirakkavuokaan ja nosta se jääkaappiin noin 10 minuutiksi.




1 l suppilovahveroita
1 rkl voita
1 sipuli
1 rkl timjamia hienonnettuna
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
150 g sulatejuustoa

3 kananmunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 dl juustoraastetta
1/2 tl suolaa

PINNALLE: 
persiljaa

Puhdista sienet ja nosta ne paistinpannulle. Paista kunnes kaikki sienistä irronnut neste on haihtunut. Lisää pannulle voi. Hienonna joukkoon sipuli ja sulatejuusto.Mausta seos hienonnetulla timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Riko kulhossa kananmunien rakenne. Lisää joukkoon kuohukerma, juustoraaste ja suola. Kaada seos piirakan päälle. Paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 40-45 minuuttia.




Anna jokainen päivä jotain pientä.
Yksi lämmin halaus, 
hyväksyvä katse
hiljainen kaunis kiitos,
-pieni pala taivasta.
Anna jokainen päivä jotain pientä.

-Tupu-

Kommentit

  1. Onpa herkullisen näköinen piirakka. Ihan nälkä tuli!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Rimasa.
      Suppilovahveropiirakka on aina suppilovahveropiirakka.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)