Kala- ja kebab-kiusausta

 


Huh, mikä alkuviikko takana.
Joka päivä on menty tukkaputkella, mutta eiköhän se nyt ala pikkuhiljaa hellittämään.
Siksi ruoatkin ovat olleet mitä helpoimpia ja näppärämpiä valmistaa.
No, osa syynä on myös se, että koitan tyhjennellä tulevaa muuttomme varten pakastinta tyhjäksi.

Kyllä vain luit aivan oikein me olemme pian muuttamassa.
Tämä on taasen niitä ihania unelmia, jotka toteutuvat aivan sattumalta ja yllättäen.
Olen haaveillut tästä paikasta jo pidemmän aikaa ja pääsemme kuin pääsemmekin muuttamaan tähän romanttiseen miljööseen asumaan. Oikeastaan ympyräni sulkeutuu olen näet nuorena tyttönä asunut melkeinpä samoilla paikoilla minne nyt pääsemme asettumaan taloksi.
Muutto meillä on vasta puolentoista kuukauden päästä.
Innolla kyllä odotamme muuttoa ja pikkuhiljaa täytyy alkaa käydä tavaroita läpi ja karsia tavaroita.
Onneksi kaikki hoidokkimme jatkavat mukanamme hoitoa, sekä yksi perhe jopa muuttaa mukanamme samaan paikkaan.


Tänään ruokanamme on kalalastuista tehtyä kalakiusausta.
Kaupan kalahyllyyn on jo jonkin aikaa sitten tullut uutuus tuote nimeltään Kuusamon kalalastut.
Minun on tätä tuotretta pitänyt jo jonkin aikaa kokeilla.
Nyt on siis aika maistella lastuja.

500 g perunasipulisekoitusta
200 g kalalastuja
n.1/2 dl tuoretta tilliä
n. 2-3 dl maitoa
1/2 tl sitruunapippuria
1/2 tl ruususuolaa



Sekoita kaikki ainekset seksin ja laita uunivuoka uuniin 200 asteeseen noin 1 tunniksi ja jätä toiseksi tunniksi muhimaan niin, että uuni jää jälkilämmölle eli uuni on pois päältä, mutta ruoka muhii vielä uunissa.



500 g perunasipulisekoitusta
200 g kebablastuja
2 dl punaista ja keltaista paprikasuikaletta
200 g tomaattimurskaa
1/2 tl ruususuolaa
1/2 tl valkosipulimurskaa
1/2 tl  rouhittua mustapippuria
2 dl maitoa


Pinnalle:
parmesaania

Sekoita kaikki ainekset hyvin sekaisin ja mausta.
Pinnalle voit halutessasi laittaa parmesaania.


Unelmilla on tapana toteutua 💕

-Tupu-

Kommentit