Tacosalaatti lehtikaalilla


Rentouttavaa ja tunnelmallista viikonloppua.

Voi jee, mulla on ihana viikonloppu luvassa.
Sain kummatkin tyttäreni sekä heidän poikaystävänsä tänne kotiin
ja viikonloppuna olisi tarkoitus käydä syömässä,
jotain herkullista koko meidän sakin kanssa.
Katsellaan mistä sitä itsensä oikein vielä löytää?
(Voin sen verran viisata, että täällä on synttäreitä ollut tällä viikolla oikein tuplasti.) 




Itse olen nyt hieman ihmeissäni, kun ensi viikko näyttää olevan taas loppuun puukattu
ja minä kun olen koittanut keventää illat aivan itselleni ja tietenkin teille.
Tämä kirjoittelu sekä käsityöt ovat ne jutut, jolloin minä rentoudun.
Ensi viikolla on kolme iltaa puukattu täyteen ja on minulle hieman liikaa.
Se syö tätä meidän yhteistä aikaa 😕
mutta kaikesta selvitään eikö vaan?
 



Tässä teille tarjolle tacosalaattia hieman uudella fistillä.


200 g naudanjauhelihaa
kourallinen n. 2 dl murskattua lehtikaalia
 (minulla tätä aina pakasteessa, joten saan hyvin lehdet murskaksi ja ruoti jää mukavasti käteen ja bioroskiin laitettavaksi)
3 rkl tacomaustetta
1/2 dl vettä

salaattia
10 kirsikkatomaattia
15 cm kurkkua
100 g juustoa
2 pepperonia
2 rkl paprikamajoneesia

Paista jauheliha kyspäksi ja lisää joukkoon lehtikaali silppu, tacomauste sekä vesi.
Leikkaa muut ainekset haluamasi kokoisiksi paloiksi ja sekoita keskenään.
Anna makustua hetki jääkaapissa ennen syömistä.

Tärkeintä elämässä ei ole 
eletyt vuodet,
vaan koetut tarinat.

-Tupu-

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)