Curry kanakeitto riisillä



Hippunen onnea ja iloa helmikuun pakkas päiviisi.

Tämä viikko on näyttöviikkoni ja siksi hieman kiireinen.
Eilen pidin puistossa lapsille ohjatun jumpan.
Tänään on näytön toinen päivä ja aivan erilaiset kujeet on mielessä.
Käyn kollegallani katsastamassa heidän ruokailuaan.

Eilen kävin myös hierojalla ja tänään kyllä tunnen sen koko kropassani.
Lupasin taasen itselleni, että alan pitämään itsestäni parempaa huolta.
Hieronta kerran kuussa kuuluu siihen.
Ennen vanhaa siis neljä viisi vuotta sitten kävin hierojalla tasaiseen tahtiin ja kyllä sen huomasi koko kehosta.




Tiedetään tiedetään, tänään on kansakunnallinen kalakeitto-päivä ja ruokalistaankin sen slaavilaisen kalakeiton kirjoitin, mutta tiedättehän te jo minut olen tälläinen vastaranna kiiski ja jääkaappiin katsoessani kalakeitto muuttui kanakeitoksi eikä slaavilaisuudesta ole enään tietoakaan.


7 dl vettä
1 kanaliemikuutio
2 broileri leikettä
n. 3 dl keitettyä riisillä
2 tl currya
1 porkkana kuutioina
1-2 dl pakaste herne-maissi-paparikaa
1/2 tl ruususuola
1 tl kuivattua timjamia
2-3 rkl koskenlaskija sulatejuustoa maun mukaan
minulla oli voimakkaan makuista


Kiehauta vesi kattilassa ja lisää joukkoon keitetty riisi sekä paistetut broileri leikkeet sekä kanaliemikuutio.
Mausta liemi ja lisää porkkana kuutiot sekä pakaste herne-maissi-paprika joukkoon.
Leikkaa vielä veitsellä nokareita sulatejuustoa keittoon ja anna juuston sulaa keiton joukkoon.
Tähän ruokaan ei kauaa aikaa saa tuhraantumaan, mutta jos haluat keittoon enemmän makua se kannattaa valmistaa edellis iltana ja laittaa jääkaappiin makustumaan.
Sitten vain kiireisen päivän jälkeen keitto kiehumaan ja nauttimaan herkullista kanakeittoa.



Kulje päivissäsi, 
kuin ihmeellisessä sadussa, 
jonka kirjoittaja olet sinä itse.

-Tupu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)