Banaanipannukakkua ja viikonruokalistaa

 


Upeaa uutta viikkoa teille kaikille.
Tämä kuu on aikas haipakkaa, mutta eiköhän me tästäkin selvitä.
Aamupäivän olimme muiden hoitajien ja heidän lastensa kanssa pulkkamäessä:


Tein viimme viikolla hedelmäistä banaani-kanelipannaria.
Ne saivatkin suuren suosion, vaikka ulkonäkö ei ollutkaan kaikista kauneinta laatua.
Koko pannari pellillinen meni yhdellä istunnolla.
Makeat ja niin ihanan makuiset pannarit olivat lasten suosikeita.

7 dl täysmaitoa
3 dl vehnäjauhoja
3 kananmunaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruususuolaa
2 tl sokeria
2 tummaa banaania
2 tl vaniljasokeria
3 tl kanelia
1/2 dl juoksevaa margariiniä


Sekoita ensin kaikki muut ainekset paitsi kananmuna ja sekoita ne tasaiseksi massaksi.
Lisää joukkoon myös kananmunat sekä juokseva margariini. 
Sekoita kaikki hyvin sekaisin.
Anna taikinan turvota ainakin puolisen tuntia jääkaapissa.
Mielellään taikina saa turvota vaikka yhden vuorokauden ennen paistamista.
Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle.
Paista pannaria uunissa 200 asteessa noin 35-40 minuuttia
Nauti pannari aivan sellaisenaan, se on niin makeaa ja herkullista ettei hilloja tarvita laisinkaan.



Jotkut ihmiset luovat omat myrskynsä,
sitten suuttuvat kun sataa.

-Tupu-

Kommentit

  1. Hei! Laitetaanko banaanit taikinaan soseutettuina vai viipaleina?

    Hyvää keväänodotusta! Aleena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kunpikin tapa on mukava, minä viipaloisin, niin on vähän "sattumia" joukossa:)

      Poista
    2. Kiitos Anni, ehdottomasti saa nanaanien pilkkomis tavan valita itse. Niin saa oman suun mukaista herkkua tarjolle.
      Mukavaa helmikuun alkua.

      Poista
    3. Minä survoin osan haarukalla ja osan jätin rouheisemmaksi palaksi. Sattumia pitää olla.
      Ihanaa helmikuun alkua sinulle Nimetön.

      Poista
  2. Banaanipannari on ollut unohduksissa, pitääpä tehdä taas joku päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli tänään omena-kiiwi pannaria ja kylläteki kauppansa. Nämä on siitäkin mukavia, ettei sokeria tarvitse nimeksikään, kun hedelmät tuo makeuden.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)