Valkosipuli-aiolia ja viikon ruokalistaa



Hahhaa, tänään olen niin pirteällä tuulella. 
Nukuin niin hyvin viimme yönä.
Heräilin kyllä kuuden aikaan aamulla, mutta ajattelin koittaa vielä josko saisin nukuttua hieman lisää.
Ihmeekseni heräsin seuraavan kerran kahdeksaa minuuttia yli kahdeksan. 
Koskahan viimeksi olen nukkunut edes yli seitsemään aamulla.
No, nyt se on tehty ja mieli on niin hyvä.

Mutta pikemmittä puheitta nyt kirjoittamaan teille tämän postaus valmiiksi ja sitten minun on alettava valmistamaan tämän päivän ruokia.
(Nyt kun porukkaakin on enemmän tuvassani, niin ruokaakin menee tavallista enemmän. Siispäkauha käteen ja hommiin.)



Meillä dippailtiin eilen kananuijia ja lohkoperunoita tähän herkulliseen valkosipuli-aioliin. 
Meinasi ihan kieli tippua näitä herkutellessa. Harmikseni en ottanut yhtään kuvaa nuijista sekä lohko potuista, mutta tämä pöydän kunkku onneksi pääsi kuvaan ja kaikkien suureen suosioon.
Yksin kertaista mutta niin hyvää...
Mutta näinhän se menee olen tämän ennenkin huomannut.
Vähemmän on enemmän 😘




1 muna
1 tl sinappia
1 tl omenaviinietikkaa
1/2 tl ruususuolaa
1 valkosipulin kynsi
1/2 tl rakuunaa

n. 2 1/2 dl rypsiöljyä

Riko muna korkeareunaiseen kulhoon ja lisää joukkoon sinappi, viinietikka sekä mausteet.
Surauta sauvasekoittimella seosta ja kaada joukkoon öljy. Lopussa kannattaa vähän himmailla öljyn kanssa, että saat aioilista sopivan paksuista.


Uteliaana ja unelmoiden syntyvät elämän tähtihetket 💫

-Tupu-

Kommentit