Tomaattinen iltalianpata


Ihanaa viikonloppua teille kaikille,
täällä nautitaan lauantai-aamun rauhasta ja rentoudesta. 
Olen niin onnellinen näistä aamuista, siis toki herään kuuden seitsemän aikaan joka aamu on se sitten arki tai viikonloppu, mutta sängyssä minulla menee sitten tunti jos toinenkin ihan vain miettien ja välillä kuunnellen äänikirjoja tai aivan vain omia ajatuksiani. (Tänäänkin on juteltu poikani kanssa jo aamu kuudesta WhatsApp:in välityksellä)
Siis MINÄ, joka olen ennen ponkaissut ensimmäisen herätyskellon pirinän pärähtäessä sängystä ylös ja aloittanut aamun niin tunnollisena löhöän sängyssäPerjantaina meillä on usein hoitolasten kanssa talontapaan ruokapäivä ja tällä kertaa tähteeksi jäi tyttärelleni edellis päivänä tekemääni tomaattikeittoa ja tuntui aikas yksinkertaiselta alkaa valmistamaan italianpataa. 

Herne-maissi-paprikaa ei tietenkään pakastimesta tähän hätään löytynyt, joten täytyi alkaa hieman soveltamaan 😏
Otin pakasteesta noin 300 g jauhelihaa, silppusin sipulin ja pari valkosipulin kynttä, paistoin sipuli-jauheliha seoksen pannulla.
 Keitin spagettirakettia paketin ohjeen mukaan, okeij keitin spagettia vain pari minuuttia ja kaadoin veden pois. Huom. Jätä mukaan noin desin verran keitinlientä. Lisäsin spagetin joukkoon noin 4-5 dl tomaattikeittoa,sitten vain sekaan jauheliha-sipuliseos sekä kymmen kunta puolitettua kirsikka tomaattia.Musta vielä ripauskella mustapippuria sekä ruususuolaa ja yhdellä tl paprikajauhetta.Nyt on herkullinen ruoka valmista syötäväksi.

Tällä kertaa nautimme ruokamme raikkaa raejuuston kera.
Ei ole tärkeää
TEHDÄ PALJON,
vaan tehdä 
KOKO SYDÄMESTÄÄN 
sen minkä tekee.

Äiti Teresa

-Tupu-

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä. Ja hieno mietelause Äiti Teresalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Miksu ja tehdäänniitä asioita suurella sydämellä.

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)