Raikas appelsiini-broileripastavuoka


 

Ihanaa, ulkona tupruttelee lunta ja tienoo näyttää niin jouluiselta ja romanttiselta. 
Onneksi kerkisin tuttuun tapaani käydä aamulla kävelyllä.
Minä olen semmoinen nautiskelija ja varsinkin aamut tuottavat minulle jotain niin ihanaa mielihyvää. 
Jos aamusta saan nautittua ihania elämyksiä, niin johan menee päivä kuin tanssi eteenpäin.
Soljuu aivan omalla painollaan ja olo pysyy niin seesteisenä ja raikkaana.
Tällä lailla olen tämän itselleni selittänyt ja minulla ainakin tämä pitää niin paikkaansa.

Nyt on sitten tämän talven ensimmäiset lumityötkin tehty.
Minullahan ei paljoa tätä plantaasia tässä rivitalon pätkässäni ole, mutta sekin vähä on nyt puunattu kuntoon.Tätämukaa kun lunta tupruttaa, niin uudet lumityö odottavat vielä tälle päivälle.



n. 5 dl keitettyä pastaa
n. 200 g paistettua broilerisuikaletta 
lehtikaalia maun mukaan

juustokastike:

voita
1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl kermaa
3 dl vettä
1 tl rakuunaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl kurkumaa
1 tl carrya
1/2 tl ruususuolaa
ripaus mustapippuria
2 dl appelsiinituoremehua
1 dl juustoraastetta

pinnalle:

juustoraastetta


Sulata voi ja lisää joukkoon jauhot. Sekoita seos hyvin ettei kastikkeeseen jää paakkuja ja lisää vesi sekä kerma seoksen joukkoon.
Mausta kastike ja lisää tuoremehu sekä juustoraaste. Anna kastikkeen vielä hetki hautua, niin juusto kerkiää hieman sulaa joulloon.
 Kaada sitten juustokastike sekä kypsä pasta ja broilerisuikaleet uunivuokaan.
Sekoita joukkoon vielä lehtikaalia ja laita uuniin 175 asteeseen noin 30 minuutiksi.

Nauti raikkaan salaatin kanssa.



Sisinpäsi kyllä tietää, 
kunhan muistat sitä kuunnella.

-Tupu-

Kommentit