Paahtoleipähampparia ja viikon ruokalista

 


Ei lippu liehu suotta,
Suomi on sata vuotta.

Paljon onnea!


Eilis ilta sekä yö meni upeissa merkeissä.
Ystäväni tuli illalla piipahtamaan ja lähdimme yökävelylle.
Ihanat utuiset maisemat ja järven aaltojen loiske ryyditti reipasta matkaamme.
Kävelyn jälkeen rupattelu sekä tee-hetki, niin kello olikin jo yli puolen yön.
Miten hyvässä seurassa aika voikaan mennä niin nopeasti.


Ystäväni soittaessa minulle eilis iltana valmistelin juuri nuorisolle iltapalaa.
Mikä kumma intuitio oikein ystävälläni olikaan vai oliko kenties kyseessä videopuhelu, koska ilmoitettuani valmistavani iltapalaa ystäväni tokaisi, että jaa hampparipihvejä.
Olin aivan äimänä, että mistä arvasit...
Koska olisinhan voinut valmistaa iltapalaksi uunimunakkaasta tai vaikka pizzaa tai muuta herkkua.




Päivällä tein ruoaksi jauhelihamureketta ja jätin tarkoituksella hieman mureketaikinaa syrjään.
Iltasella paistelin jauhelihaseoksesta kolme pihviä ja otin pakastimesta sulamaan kuusi paahtoleivän siivua.
Laitoin pannuun hieman rasvaa ja paistoin neljä paahtoleipää toiselta puolen kullan keltaisiksi.
Käänsin leivät ja laitoin kullekin leivälle kaksi juustosiivua ja kahteen jauhelihapihvit.
Laitoin pihvin päälle tomaatti siivun ja hampurilaiskastiketta.
Juuston alkaessa sulamaan laita juustoleipä pihvi leivän päälle. Paina leipää lastalla niin, että leivät jäävät kiinni toisiinsa.



Nyt kuitenkin eilisistä iltapala kirjoituksista tähän päivään ja taasen kerran kauhan varteen
valmistamaan paprikaista broileripastaa.

Nauttikaa Suomesta ja itsenäisyyspäivästä täysin sydämin.



-SINÄ PYSTYT-

Tupu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)