Keskeneräistä, mutta niin selkeää


 

Lystikkään litisevää sadepäivää teille kaikille. 
Viimme yönä satoi oikein toden teolla. Heräilin pariin otteeseen, kun sade ropisi ikkunapeltiin. 
Aamuyön tunteina, kun uni ei enään millään tullut sain luettua Sarah Morganin Talo meren rannalla-kirjan. Nyt aloitetaan uutta kirjaa... Nyt on tälläinen hömppä kausi menossa, sellaista romanttista ja herkkää.
Nyt on elämässäni näköjään sellainen vaihe, että kaikki riippuu hieman keskeneräisenä. 
Niin käsityöt, kirjat kuin elämäkin. 
Mutta selkeät päämäärät kuitenkin häämöttää utuisena tuolla taivaanrannassa.
Jännittäviä polkuja ja portaita on asteltavana ennen päämäärää.
Viikonlopun kävelyt vain selkeyttivät mietteitä ja nyt vain odotellaan mitä tuleman pitää 😊Ilman hulluja ideoita, ei syntyisi hyviä päätöksiä.

Tommy Tabermann

-Tupu-

Kommentit

 1. Upeat värit tuossa syyskuvassa! <3 Mulla menee kans kausittain aina että minkä tyyppisiä kirjoja luen. Nyt mulla on kesken yksi sota-aikaan liittyvä kirja, ja on ollut vähän levottomia öitä, kun unissakin sodittu. Pitää ehkä seuraavaksi ottaa lukuun jotain vähän kevyempää. Mukavaa syysviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nanne. Minä olen niin kausiluontoinen noiden kirjojen suhteen. Nyt tosiaan menossa rakkautta ja kaikkea hömppää, rikoskirjallisuus juuri takana ja innolla odotetaan mitäs sitten seuraavaksi on luvassa.
   Väriloistoista syksyä.

   Poista
 2. Täälläkin yksi kausilukija:) Kesällä ei juurikaan kerkiä kirjoja avaamaan, mutta näin syksyisin kun tulee sateet ja pimeät on kiva joskus pitää lukupäiviä, ottaa kirja esiin, kupponen kuumaa ja kaivautua lämpöisen shaalin alle lukemaan:) Mukavaa viikkoa<3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)