torstai 24. syyskuuta 2020

Kuohkean herkullista suklaa-rahkavaahtoa


Pirteyttä päivääsi 💛
Tänään on viikkoni viimmeinen näyttö luvassa. Näen mentorini puistossa kummallakin siis hoitolapset mukana ja juttelemme siinä lasten leikkiessä koulutukseni tehtävistä.
Sitten on enään näytönpurku ensi maanantaina ja minun kouluni on sitten valmis. 
Olen jo katsellut uusia koulutuksia pääni menoksi.

Eilen tuli käytyä vaate ostoksilla. Löysin aivan ihanat housut itselleni ja pipon. Nyt ei enään puutu kuin uusi reppu ja se merinovillainen alusasu. Sitten on syksyn ja talven rientoihin varustukset taasen kunnossa 😊
 


Tämä hekullinen ja ihanan kuohkea suklaa-rahkavaahto valmistuu tuota pikaa.
Syödä tämän voi hetinmiten tai laittaa vaikka kaukun täytteeksi tai kuorrutteeksi. Yhtä hyvin vaahdon voisi koristella suklaarouheella tai herkullisesti raikkailla marjoilla ja jälkkäristä saisi näin juhlavankin tarjottavan.

2 1/2 dl sukalakermaa
1 prk jogurttirahkaa

Vatkaa suklaakerma vaahdoksi ja lisää vaahdon joukkoon jogurttirahka varovasti sekaan ja tsädäm, ihana vaauhto on valmista nautittavaksi."Aloita jokainen päivä positiivisin ajatuksin ja kiitollisin sydämin." 
- Roy T. Bennett

-Tupu-

6 kommenttia:

 1. Minulta mennyt ihan ohi sun opiskelu. Mitä opiskelet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, täällä tosiaan loppusuoralla ohjaus- ja kasvatusalan uudistettu perustutkinto.
   Nyt kova pähkäily mitä seuraavaksi.
   Ihanaa ja värikästä syksyä.

   Poista
 2. Todellinen Duracel-pupu olet ! 🧡🧡💜💜💙💙💛💛🤎🤎🤍🤍❤❤🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Liisa.
   Kyllä täällä hiljennytäänkin välillä.
   Kauniita syyspäiviä.

   Poista
 3. Ohjaus- ja kasvatusalan perustutkinto on se josta saa lastenhoitajan pätevyyden, eikö? Minä harkitstin itse sitä muuntokoulutusta pph:sta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi ja olisin suorittanutkin, mutta ensin sotki korona homman ja nyt kesällä pieni pelko takamuksessa siitä ettei ole hoitoryhmää lokakuussa, jos lähden tekemään harjoittelun elokuun lopussa... se sai minut jälleen kerran pyörtämään päätökseni. Tyttäreni on pian sen jo suorittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain tätä koulutusta on nyt uudistettu ja kaikki jotka ovat käyneet tämän koulutuksen joutuvat jossainkohtaa jatkokoulutukseen. Kiinnostuin koulutuksesta ja nyt ollaan tosiaan loppusuoralla.

   Poista

Kiitos kun kommentoit :)