lauantai 15. elokuuta 2020

Onnellinen on kotona kaikkialla


Taas se on viikonloppu ja juurihan se oli! 

Aika juoksee siivillä ja itse en meinaa pysyä millään perässä. Viikko juoksi taas sellaisella vauhdilla ettei tälläinen hämäläis tättähääräkään meinaa pysyä perässä. No, ihanaahan se on kun taasen vapaata en valita, vaikka kyllä mä niin tykkään tuosta työstänikin. 

Lapset on niin ihania...Nytkin vanhempi sanoi perjantai-iltapäivänä hakiessaan tytärtään hoidosta, että heidän pieni tytär tykkää niin olla meillä hoidossa. Tämä tyttö oli alku viikon kipeänä ja pääsi perjantaina vihdoin hoitoon. Kyllä siinä oli tytöllä kun hoitajallakin ollut jo semmoinen ikävä, kun ovi aukaistiin ja taasen nähtiin oli rimun määrä kumpaisellakin niin suur, että piti  siinä vähän hihkua ja kiljahdella kummankin osapuolen 😍

Nämä on niitä työn ihania puolia ja tämän takia tätä työtä jaksaakin tehdä. Nämä rakkauspakkaukset, kun                                                              tulevat itsellekin niin tärkeiksi 💝                                                          Kaikilla hoidokeilla on omat persoonansa ja kukin on ottanut oman paikkansa meidän ryhmässämme sekä hoitajien sydämissä. Siis mitäpä muuta tähän sanoisi, kuin meillä on niin mielettömän ihana rymä koolla ja haikeana odotan niitä päiviä, kun joudutaan näistä kenestäkään luopumaan, mutta nyt..

NAUTISKELLAAN TÄYSIN SYDÄMIN 💓Rakkautta on kaikkialla 💕

-Tupu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)