Kinkku-lehtikaali uunimunakas

 (Olisin teille jo aamutuimaan laittanut tämän postauksen, mutta nyt on jotain ihme häikkiä täällä linjoilla. Aamusella teksti ei suvainnut tulla kuin sinisenä ja tekstin alle tuli jatkuvasti viivaa.

Nyt onneksi niistä riesoista päästiin, mutta vielä on ikeenä nämä rivivälit. Ne hyppivät ja pomppivat aivan holtittomasti sinne tänne.)

Odottelen tässä poikaani ja hänen tyttöystäväänsä tulevaksi.Paistelen uunimunakasta meille aamupalaksi ja salaattiakin on jo valmistettu lisukkeeksi. Sitten lähdemme autolla kohti Poria ja tyttäriä. Nuorimmainen tosiaan meni jo alkuviikosta sisarensa luokse kyläilemään. Tänään me poikani ja hänen tyttöystävänsä kanssa haemme nuorimmaisen kotiin ja nautimme samalla päivän Porissa hyvästä ruoasta ja kauniista maisemista.
Mutta vielä hehkutusta Porin reissusta ja Yterin ihanista hiekkasärkistä.
Nuorison kanssa on niin mukavaa olla matkassa, kun juttu luistaa ja nauru raikuu. Taasen  on vatsalihakset saaneet kunnon treenin ja olo tuntuu vuosia nuoremmalta.
Lisää tälläistä kiitos 😂7 kananmunaa

1 dl täysmaitoa

1/2 tl ruususuolaa

1/2 tl mustapippuria

1 dl lehtikaalia

1dl palvikinkkurouhetta

1 dl juustoraastetta


Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää mausteet sekaan samoin tääysmaito.Laita uunivuoan pohjalle lehtikaali revittynä pieniksi paloiksi sekä kinkkurouhe.Kaadamunaseos kinkkun ja lehtikaalien päälle ripottele pinnalle vielä juustoraastetta ja laita uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.Luovu turhasta, tee tilaa tärkeämmälle.

-Tupu-

Kommentit