Helppoa kuin heinän teko


 

 Taas on uusi viikko aloiteltu hyvillä mielin ja virkeänä. Valmistin puuron valmiiksi ja parsakaali/kukkakaalikeitto porisee liedellä. Tiedän tiedän, sen pitäisi olla huomis päivän ruoka, mutta pizza ei nyt kertakaikkiaan riitä kaikille tälle päivälle ja minä olen mielelläni keitto linjalla. On tässä tullut niin tuhdisti syötyä viikonloppu, että kevyempi vaihtoehto on enenmän kuin tervetullut.Lähdin viikonloppuna yhtenä aamuna Mumskulle kyläilemään. No, lähdin mielestäni kyllä hyvissä ajoin matkaan, mutta päästessäni bussipysäkin näköpiiriin oli auto jo pysäkillä. Ei auttanut muu, kuin odottaa Prismassa tunnin verran seuraavaa linjuria. Pikkaisen kyllä otti pattiin, että tälläiseenkö tämä minun vapaapäiväni nyt tuhrautuu. Mutta nyt ollaan taasen kotosalla ja saimme juuri syötyä. Otin näet aamulla ennen lähtöäni possun ohuita leikkeitä sulamaan pakkasesta. Tarkoitus oli aivan toinen ruoka niistä väsätä, mutta kotiin tullessa oli jo sen verran nälkä itsellänikin saatikka varmaan nuorisollakin, että mentiin siitä mistä aita on matalin. 

Paistoin leikkeet pannulla sipuli suikaleiden, paprika siivujen sekä parsakaalin kukintojen kanssa. Päälle ruususuolaa ja mustaapippuria. Toisella pannulla paistoin röstiperunoita ja pakaste lohkopottujen jämän mikä kuleksi pakastimessa. Sitten kattila vielä liedelle ja valmis pussukasta kolmen pippurinkastiketta ja sädäm meidän ruoka oli valmista alle aika yksikön.Muista, paras hetki on parhaillaan.

-Tupu-

Kommentit

  1. En koskaan tiennyt, että voisin saada hyviä ja luotettavia oikeinkirjoituksen pyörittäjiä verkosta, jotka voivat todella auttaa minusta samanlaisia ​​ihmisiä, jotka tarvitsivat parisuhdetta. Erotin aviomiehestäni, kun hän hajosi kanssani ja meni takaisin entisen rakastajalleen, olin niin tuhoisa ja sydämestäni murtunut. En ollut enää minä ennen kuin ystäväni lähetti minut suurenmoiselle miehelle nimeltä Great Baba Ogbogo, että hän voisi auttaa minua tilanteessa. Aluksi epäilin, otin myöhemmin yhteyttä häneen ja hän kertoi minulle, että hän saa rakkausloitsu, joka on valmistettu minulle saadakseni mieheni takaisin luokseni. Saatuaani tarpeelliset päätökset tein kaiken hänen ohjeidensa mukaisesti ja suurimpana yllätyksenä sain puolisolta puhelun, että hän tulee kotiin ja hän oli pahoillani kaikesta, jonka hän sai minut läpi. Tulos oli onnistunut ja tänään elämme onnellisina. Annoin hänelle sanani, että jaan todistukseni maailman kanssa, jotta muut voivat saada häneltä kaikenlaista apua. Voit lähettää hänelle sähköpostia sähköpostitse: greatbabaogbogotemple @ gmail. com tai, kirjoita hänet WhatsApp-rivilleen +234902018697. Olen niin onnellinen kiitos loistavalle BaBa Ogbogolle

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)