Voikkarit eli retrot lämpimät voileivät




Heräsin tänään jo kuuden aikaan.
Ihmekös tuo, kun nyt on vapaa päivä ja saisi nukkua pitkään 😂
No, parempi näin pysyy unirytmit kunnossa.

No, suihkussa on käyty ja uunissa muhii naudan sisäpaisti jolle valmistelin kaveriksi täytettyjä
-herkkusieniä ja -tomaatteja sekä lohkoperunoita.
Meillä herkutellaan tänään 😋

Eilen kävin vanhemman tyttäreni kanssa vaatekaupoilla.
Näin kevään koittaessa minulle tulee aina tarve ostaa jotain ihanaa päälle pantavaa.
Löysinkin kaksi mieleistä paitaa itselleni. 
Nyt kehtaa taasen mennä ihmistenilmoillekin, kun on vaatetta mitä laittaa päällensä. 





9 paahtoleipää
1 dl ketsuppia
2 rkl basilikaa
1 rkl valkosipuli murskaa
200 g kinkkurouhetta
(osaan leivistä laitoin herkkusieni siivuja)
6 dl juustoraastetta 
2 kananmunaa




Laita paahtoleivät leivinpaperin päälle uumipellille ja tursuta ketsuppia noin ruokalusikallisen kullekin leivälle. Levitä ketsuppi leiville lusikalla.
Ripottele leivälle desin verran juustoraastetta.
Mausta basilikalla ja valkosipulimurskalla.
Seuraavaksi leivälle tulee palvirouhe.
Sekoita kananmunat sekä loppu juusto keskenään ja jaa jokaiselle leivälle.
Levitä juusto/munaseos leivälle ja laita uuniin 200 asteeseen noin 10 minuutiksi.






Unelmien makuja.
-Tupu-




Kommentit

  1. Voi nam kun näyttävät hyviltä! Voikkareita pitääkin illalla tehdä:) Hyvää viikonloppua♥ ☀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde, näihin voikkareihin tulee vain himo. Siispä pian uusiksi.
      Mukavaa viikonloppua.

      Poista
  2. Oi, nyt iski kyllä lämpimien voileipien himo! Näyttävät niin hyviltä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)