Juusto-tomaatti kuorrutettu kanajauhelihapihvi



Ihana auringonpaiste tuolla ulkona, vaikka eilen oli semmoinen harmaa ja sateinen päivä.
Eilen minulla oli vieraita poikani, Mumsku sekä veljeni ja hänen tyttärensä.
Oli todella mukava päivä.
Tein koko porukalle ruoat ja tarjoilin bostonpullat ja kaffet.
Aivan ihanaa pulista ja höpistä läheisten kanssa kaikesta maan ja taivaan välistä ja mikä vieläkin ihananpaa sain pelit ja pensselit toimimaan eli hommat on taas niin hanskassa.
Kiitos poikani sekä veljeni...💖




Tänään olen kuunnellut aamun äänikirjaa ja tein kanamureketta.
Käytin murekkeeseokseen Atrian fajitas-maustettua kananjauhelihaa.
Siis valmiiksi maustettua jauhelihaa, josta valmistin murekkeen.
Tää on tälläinen juhlavampi jauhelihapihvi, iso ja messevä.


360 g kananjauhelihaa fajitas
1 sipuli
1/2 dl kauraleseitä
1 kananmuna
2 dl kermaa
1/2 ruususuolaa
1/2 rouhittua mustapippuria

2 tomaattia
1 dl juustoraastetta

Sekoita koko seos ja laita jääkaappiin puoleksitunniksi.
Laita jauhelihaseos uunivuokaan ja tasoita pinta. Leikkaa tomaattit viipaleiksi ja laita jauhelihaseosken päälle ja juustoraaste vielä päälle.
Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.






-Vireyttä ja hyvää mieltä- 
Tupu



Kommentit

  1. Ihanalta kuulosti viikonlopun puuhat, on aina niin kiva nähdä niitä omia rakkaita läheisiä! Nam nam, tuota pitääkin joskus kokeilla näytti niin herkulliselta! Mukavaa sunnuntai-iltaa♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)