Italianpata



Ai että!
 Mä oon niin onnellinen sain eilen, (kun ulkona satoi koko päivän) valmiiksi meidän hoitoryhmän toimintasuunnitelman sekä kertomuksen tai koosteen meidän hoitoryhmästä ja päivistämme.
Olen tätä jo kauan suunnitellut ja nyt nämä on kirjoissa ja kansissa.
Koko eilis ilta meni nettiä tutkien ja ottaen asioista selvää.
Kiinnostuin aivan todella muiden toimintasuunnitelmista ja nyt minulla on vihko valmiina ideoita seuraaviin suunnitelmiin.

Ruokalistammekin sai tälläisen porkkanan pohjakseen.
Nyt alkaa tuulikaappimme olla mukavasti hoitopaikkamainen 👶




Tänään arvoin kahden ruan kesken, mitä tekisin ja päädyin italianpataan.
Lasten lempiruoka, jonka valmistaminen ei kauaa aikaa vie.
Meillä jauhelihana oli tällä kertaa broilerinjauhelihaa, mutta aivan hyvin voit tehdä italianpatasi perinteisesti sika-nautajauhelihaan.




300 g broilerin jauhelihaa
1 sipuli
1 pieni punainen paprika
1 pieni keltainen paprika
300 g tomaattimurskaa
1 dl ketsuppia
1 kasvisliemikuutio
1/2 pss spagettiragettia
5 dl vettä
2 tl paprikajauhetta
1 tl ruususuolaa
1 tl currya
2 tl oreganoa
2 tl basilikaa
1 tl mustapipuria
2 dl pakaste herneitä

Silppua sipuli ja paprikat paista ne ja jauheliha pannulla kypsäksi. Lisää joukkoon tomaattimurska, ketsuppi sekä mausteet ja kasvisliemikuution. Anna ruoan kuplahtaa ja lisää joukkoon vesi sekä pätkä spagetti.
Anna ruoan kiehahtaa ja odota, että spagetti on melkein kypsää.
Tässä kohtaa lisää vielä joukkoon pakaste herneet ja anna niiden hieman lämmetä ruoan seassa.
Nyt on ruoka valmista herkuteltavaksi.


2 kommenttia:

  1. Nam nam herkulta näyttää ja varmasti pikkuväellä maistuu..niinkuin isommillekkin:) Täytyykin ottaa resepti ylös, kiitos siitä! Mukavaa viikonloppua♥️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Päde. Herkkuahan tämä on. Nopeaa ja herkullista. Mukavaa uutta viikkoa sinulle.

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)