Jauhelihakääretorttu



Täällä sitä taasen ollaan.
Olen nyt lukenut harppomalla Aki Hintsan elämästä kertovaa kirjaa Voittamisen anatomia.
Minä ihan harpon tekstiä, kun se on niin mielenkiintoista luettavaa.
Illalla viimmeiseksi suljen kirjan ja aamuni alkaa kirjaa lukien.
En ole pitkään aikaan lukenut mitään näin mielekiintoista ja koukuttavaa kirjaa.




Voi jee, kuinka hyvä keksintö tämä jauhelihamurekkeesta tekaistu kääretorttu oikein on.
Tämän sisälle sopii melkeinpä mitä vain...
Sienistä, oliiveihin ja anjovikseen ym. ym.
Tällä kertaa kuitenkin laitoin sisälle tuttuakin tutummat täytteet eli palvikinkkua ja juustoa sekä peperonia, namskis.
Kyllä suu napsaa, kun tätä syö.
  Tämän ruoan lisäksi sopii niin perunamuusi kuin lohkoperunat tai ristikko- tai ranskanperutkin.




Tässä en mitään mureke reseptiä tällä kertaa laita teille, niitä on netti väärällään samoin tämä minun blogini.
Annat vain murekkeen makustua hetken jääkaapissa ja laitat mureketaikinan kahden leivinpaperin väliin kaulitset haluamaasi kokoon ja paksuuteen, laitat täytteet murekkelätyn päälle ja sitten vain murekelätty rullalle ja rulla leipävuokaan.
Minä laitoin murekekääretorttuni vielä puoliksi, kun ei olisi yhteen vuokaan minun torttuni millään mahtunut.
Sitten vain uuniin 200 asteeseen noin 30 minuutiksi.
Sitten on herkullinen ruoka valmis.


Huom. esim. ristikkoperunat tai ranskalaiset voi hyn laittaa uuniin samalla murekerullan kanssa.
Näin saat koko ruoan samalla kertaa valmiiksi.

Kommentit