maanantai 23. syyskuuta 2019

Couscousuunivuoka


Huomenta rakkaat ystävät...

Olen tässä ottanut hieman iisimmin tämän viimme viikonlopun.
Makoillut ja kuunnellyt äänikirjoja...
Juu, tämä on nyt minun uusin villitykseni...Äänikirjat.
Lauantain makailin vain sängyssä ja kuuntelin sekä tein ristikoita.
Sunnuntain taas kudoin, kudoin ja kudoin...katselin sarjoja sekä juttelin ystikseni kanssa ja KUDOIN.
Kaupassa kävin pika pikaa (lue: lankoja ostamassa sekä maitoa).
Siis tää viikonloppu on tosiaan nyt otettu niin löysästi, kun vain voi ottaa.

En edes lähtenyt lenkille ystäväni kanssa vaikka kuinka olisi mieli tehnyt.
Nyt mä näet haluan tän taudin kokonaan pois kuleksimasta.
Välillä on siis oikein hyviä päiviä ja seuraava päivä  ollaan taas niin yskä ja nuha fiiliksillä, että...

Täällä tuoksuu niin herkullinen omena.
Ystäväni toi pussillisen omppuja meille, kiitos 😍
Siispä tällä viikolla on ainakin tulossa omenapiirakkaa 😋




Sunnuntaina meillä syötiin hieman maustesta, mutta herkullista couscousvuokaa.
Lihana tässä ruoassa oli vamiisi maustettuja naudan filee lastuja (Atrian uutuus tuote).

Tämä ruoka on helppo valmistaa senkun laatelet ainekset vuokaan ja sekoitat.
Sitten vain uuniin muhimaan.




Siis tässä ainekset, jotka sekaisin ja uuniin 225 asteeseen 20 minuutiksi.
Näin simppeliä siis...

2 dl täysjyväcouscousia
3 dl vettä
1 rkl sitruunanmehua
1/2 tl  ruususuolaa
100 g lehtikaalia
n. 1 dl grillattuja pakaste kasviksia
300 g naudan filee lastuja
100 g kirsikkatomaattia
100 g salaattijuusto kuutioita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)