Juustoinen taco-jauhelihamakaronilaatikko ja ensi viikon ruokalista



Tänään sain pojaltani upeita vaellus-kuvia heti aamutuimaan.
Itsellä alkoi taas semmoinen vipatus tuossa vaellus-jalassa, että on pakko päästä reissun päälle.
Puhelin Ukkoselle ja tuumattiin, että jos jo huomenissa lähdemme pienimuotoiselle patikoinnille.
Ei mitään kilometrejen pitkää taivalta, mutta sellainen upea maisema reippailua aivan tähän lähimaastoon.
Autolla pieni ajelu ja hupsista sukellus metsän syvyyksiin 💨




Ajattelin aloittaa taasen kesäloman jälkeen viikon ruokalistojen rustaamisen ja ensimmäinen sellainen tulee heti tässä.
Tämä lista on tehty yhdessä lasten kanssa, innolla ja antautumuksella 😍

Eli Tupun tuvan keittiö on taasen avoinna, tervetuloa mukaan nauttimaan suunmukaisista lasten kanssa kyhätyistä ruokalistoistamme.
Toivottavasti nautit makumatkastamme.




Tänään tuli tehtyä juustoinen ja maistuva hieman erilainen makaronilaatikko.
Tomaatteja ja savustettua paprikajauhetta sekä tacomaustetta kerä koskenlaskijan cheddarjuuston.
Tästähän ei voi millään tulla muuta kuin herkullista ruokaa.


5 dl makaronia keitettynä paketin ohjeen mukaan

1 iso sipuli
400 g naudanjauhelihaa
1/2 dl taco maustetta
1 tl currya
1 1/2 tl ruususuolaa
2 tl savupaprikamaustetta
1 dl koskenlaskija sulatejuusto cheddar
10 kirsikkatomaattia
7 dl maitoa
3 kananmunaa




Keitä pasta ja ruskista jauhelihakypsäksi sekä mauste se. Lisää paiston loppuvaiheessa vielä halkaistut kirsikkatomaatit jauhelihan joukkoon.
Sekoita maito ja munat keskenään.
Sitten vain kaikki iloisesti sekaisin ja uuniin 200 asteeseen noin tunniksi.



Kommentit