Kaalisalaatti



Tänä aamuna heräilin ja tuttuun tapaani menin keittiöön laittamaan kattilaa tulille.
Siinä unenpöppörössä tulikin laitettua väärä levy päälle. Juuri sillä levyllä oli paistinpannu ja arvaatte varmaan mikä tuoksu oli tuvassa. Onneksi tällä kertaa pääsin pienin vahingoin eli pikainen tuuletus ja toinen levy päälle ja kaalikeitto kattila tulille.
Eikös se ole se vanha sanontakin, että tekevälle sattuu 😂
Ja minullehan sitä sattuu ja tapahtuu vähän liiankin kanssa.




Kaali näin kesällä on niin herkullista syötävää.
Siispä sitä kannattaa syödä niin raakana kuin paistettuna ja keitettynä.
Minultahan se onnistuu...
Voisin melkein elää kaalilla, jos ei siinä olisi niitä ikäviä haitta vaikutuksia.
Mutta usein sitä täytyy silti saada...😆





Kaalisalaatti

1/2 kaalia
n. 15 cm kurkkua
1 dl säilyke paprika
n. 10 kpl kirsikkatomaateja
ripaus mustapippuria
ripaus sormisuolaa

 Silppua kaali ja suikaloi kurkku juustohöylällä ohuiksi siivuiksi.
Lohko kirsikka tomaatit puolikkaiksi.
Lisää säilyke paprika suikaleet ja mausta.

Kommentit

  1. Hups..tosiaan tekevälle välillä sattuu. Kaalisalaatti näyttää kyllä hyvältä. Kesä grillailujen jälkeen salaatit maistuu:) Mukavaa kesän jatkoa♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)