Seipihvejä ja rentoa menoa



Ihana, rento viikonloppu takana.
Nuorisoa, ystäviä ja rakkaita...💖

Onko teillä muilla naisilla tapana ystävienne kanssa vahdella vaatteita?
Minulla ja ystävälläni on.
Tänä viikonloppuna ystäväni tuli vaatekassinsa kanssa meille ja minä taas hain omat vaatteni kaapista katseltavaksi.
Siinä sitten löytyi kumpaisellekin niitä ihania uusia vaatteita 😄

Voiko kukaan nainen olla sen tyytyväisempi, kun vaatekaapissa taasen uusia vaatteita eikä maksanut
YHTÄÄN mitään.




Viimme viikolla tuli hommattua myös etu-sekä taka-pihoille kukkaset.
Minusta on tullut tämän suhteen oikea minimalisti.
Kukat jää vähemmälle sensijaan yrttejä sekä salaatteja löytyy pihaltani juuri senverran, kun meidän sakilla niitä menee.
Nurmikko rehottaa (jonkun mielestä varmaan liiankin pitkänä),
mutta minä päätin nyt nauttia olosta ja miettiä tälläiset pikku seikat sitten kun ne hämäävät minunkin estetiikkaani.

Sen sijaan sisällä siivoamiseen olen miettinyt uusia tuulia.
Minun tekisi näet mieli kunnon varsi-imuria.
Kävimme nuorison kanssa niitä jo katsomassakin, mutta ostamaan en vielä tohtinut.
Täytyy vielä googletella ja selailla mikä näistä härveleistä olisi paras vaihtoehto meidän talouteen.
Täältä löytyy kyllä aivan huippun hyvä tavallinen imuri, mutta meillä kun saisi imuroida koko ajan tai ainakin kerran päivässä. Näin se kävisi paljon sutjakammin, kun imuri olisi jatkuvasti saatavilla.
Tuota tavallista dyson-imuria kun ei kehtaa pitää koko aikaa nähtävillä. Tai hoidokeiden vanhemmat ajattelevat pian, että mikä kumman huusholli tämä oikein onkaan 😂



Nämä pihvit ovat oikea talous ihme...huokeita ja herkullisia.
Pihvejä tulee kunnon keko, näistäkin pihveistä puolet menivät suoraan rasiaan ja pakasteen kätköihin.
(Eli kuvassa vain puolet paistamistani pihveistä.)

1 pkt (400 g) seitä
1 pieni sipuli
 3 voileipäkeksiä
2 dl vapaan lehmän täysmaitoa
1 kananmuna
1 tl ruususuolaa
1 rkl tilliä
1 tl sitruunapippuria




Laita kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella kuohkeaksi tahnaksi.
Anna seoksen hetken makustua jääkaapissa, näin myös voileipäkeksit kerkeävät hetken turvota taikinassa.
Paista sitten lettupannulla seoksesta upean makuisia kalalettusia/pihvejä.
Yksi kukkurallinen ruokalusikallinen kuhunkin syvennykseen lettupannussa (muista myös voinokare ennen paistamista).
Paista kumpaiseltakin puolelta kauniin rapsakan ruskeiksi.
Tästä seoksesta tulee aimo pläjäys pihvejä, mutta ei hätää osan soseesta taikka pihveistä voi pakastaa.
Mutta meillä ainakin kaikki herkku menee suita sait sukkelaan parempiin suihin.
Ensimmäiset pihvit meillä syödään perunamuusin kanssa ja loput menee kalahampurilaisten välissä.
Jos hamppareita ei jaksa alkaa väkertämään menee pihvit aivan sinänsä leipien päälläkin leikkeleen sijaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)