kotiliesi
Siirry pääsisältöön

KebabsämpylätTäällä on ihmetelty ja kummasteltu, kun netti ei pelaa eikä myöskään teevee.
Itsenäisyyspäivänäkin jo tuskastuin, että näkeekö sitä linnanjuhlia laisinkaan.
Onneksi Ukkoseni sai teeveen pelaamaan joten kuten. Ei siis kaikkia kanavia, mutta nämä perus kanavat kuitenkin sai näkösälle.
Arki päivänä soiteltiin monen monta puhelua, mutta yhteyttä ei vain saatu aikaiseksi. Lopulta tuli oikein mies paikanpäälle ja totesi, että vuoden vanha reititin on mennyt rikki.
Nyt sitten odotellaan uutta reititintä tulevaksi alku viikosta.
No, loppu hyvin kaikki hyvin, mutta meni siinä aikaa aivan turhaan pähkäilyyn ja funtsimiseen missä vika oikein mahtaa piillä.
Paistelin tuossa äsken kebablastuja sekä sipulia pannulla ja lisäsin joukkoon valmista tomaattikastiketta maultaan basilika-valkosipuli.
Halkaisin esipaistetut sämpylät ja raastoin pari desiä juustoraastetta.

Nyt on iltapala valmisteltu niin hyvin kun vain sen voi valmistaa etukäteen. 
Enään ei tarvitse kun kasata sämpylöihin täytteet ja paistaa kypsiksi.
Saadaan sitten saunan jälkeen nauttia tuhti iltapala teeveetä katsellen. (Siis niitä yhden käden sormilla lueteltuja kanavia käännellen 😂.)Kommentit

  1. No voi kappas, meilläkin oli viime viikolla tv.tön ja netitön päivä kun joku reppana oli kaivannut kaapelin rikki ja sen korjaamiseen menikin sitten liki koko päivä:) Nuo kebabherkut näyttää tosiaan niin hyviltä, meidän jälkikasvulle täytyy tuollaisia väsätä kun on seuraava peli-ilta. Ollaan otettu tavaksi aina silloin tällöin kerääntyä ja laittaa puhelimet kiinni, ottaa muutama vanhan ajan lautapeli esiin ja pistää pelit pystyyn:) Nyt kun lapset on jo isoja niin noista yhteisistä hetkistä osaa nauttia ihan eri tavalla kun ne ei olekkaan itsestään selvyys♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Shakshuka eli munapannu

Tällä viikolla tuli käytyä Helsingissä, Kotilieden verkostobloggaajien koulutuspäivillä. Matka oli antoisa niin koulutuksen, kuin tarjoilunkin kannalta.  Tuli niin monia ideoita kuvauksellisesti, sekä ruokina ja lisukkeina vastaan, mitä haluan toteuttaa myös kotona.


Tänään nuorimmaiselle tuli uusi sänky ja päivä on mennyt pääosin siivoillessa ja järjestyksiä vaihdellessa.

Traamaltakaan ei päästy välttymään... Koska uusi sänky olikin sininen ja me pyysimme vartavasten sängyn mustana. Minusta väri oli hieno, mutta sanoppas se tuollaiselle teinitytölle 😖.
Tiedän kyllä, että sängyn olisi voinut palauttaa ja vaatia mustaa sänkyä tilalle, mutta pidin sitä liian haasteellisena operaationa.  Katsoo nyt kun kaikki olemme nukkuneet yön yli ja mutustelleet ajatuksella sinisestä sängystä. Jospa vaikka huomenna menen käymään liikkeessä ja pyydän sängyn vaihtoa.Mutta jos tässä päivässä oli jotain huonoa, niin oli tässä myös hyvääkin.
Taas kerran sain tehtyä meidän sakille sellaisen ruoan, että j…

Munakasmuffinit

Tämä alkuviikko on ollut tapahtumia pullollaan. Eilen olimme Ukkoseni kanssa koulunvanhenpainillassa, se olikin kunnon istumista. Kolme tuntia meni istuessa ja kuunnellessa ja silti jouduimme lähtemään pois tapahtumasta kesken opettajan puheen.
Tänään taas vierailivat Mumsku ja veljeni sekä häen tyttöystävänsä meillä. Eilen sain viestin veljeltäni, että he ovat aloittaneet vähähiilihytraattisen ruokavalion. No, minulle tuli heti mieleen nämä herkulliset munakasmuffinssit. Niin helpot ja herkulliset tarjottavat ja ulkonäkökään ei häpeä vierastarjoilua. Salaatteineen päivineen meni kaikki tarjottava hyvin kaupaksi. Nämähän käy myös keliaakikolle tarjoiltavaksi. Niin ihana aamu- tai iltapala kenelle vain sekä koulusta kotiinpalaava lapsi  saa näistä mukavan välipalan itselleen. Nämä kun voi syödä niin kylmänä kuin kuumanakin salaatin kanssa tai ilman. Parhaassa tapauksessa voit litistää muffinin kahden leivän väliin ja syödä sinänsä.


Tämä on maittava hävikkiviikon herkku. Munakkaaseen v…

Voisämpylät

Tässä on ollut nyt jos jonkinmoista säätöö, noiden nuorimman tytön linja-automatkojen kanssa. Tämä on itsellekin niin uutta, kun matkaa täältä Tampereen länsirajalta Ylöjärvelle päin. Ja nyt kun on nämä vyöhykkeet a ja b ollut tytön kortissa. Piti lisätä c-vyöhyke korttiin ja maksoin koko vuoden matkat yhdellä kertaa. Näin tuli vielä halvaksi, kun tytön syntymäpäivät ovat vasta parin kuukauden päästä, niin päästiin lasten maksuilla koko vuosi. Ensi vuonna onkin sitten sata euroa kaliimpaa tuo kulkeminen. Matka kun on vajaa kuusi kilometriä niin mitään etuuksia ei matkoihin saada 😜.  No, nyt pitäisi kaikki olla okeij ja saa huoahtaa tämänkin jutun kanssa vuoden päivät.Eilen tuli tehtyä herkullisia voisämpylöitä. Näissä on siis niin ihana voin maku ja niin pehmeän höttöistä, että voisi syödä vaikka koko leivän yhdeltä istumalta. Mutta tein näitä meille ja hoidokeille välipalaleiviksi loppuviikoksi, joten ei aleta nyt ahmimaan kaikkia herkkuja yhdellä kertaa.
4 dl maustamatonta jogurt…