kotiliesi
Siirry pääsisältöön

KoukussaNo, nyt on kolme palmikkopeitettä valmiina.
On pikkaisen tyhjä olo... Mitä seuraavaksi.
Samalla sain loppuun myös pitkään katsomani sarja Netfliksiltä.
Nyt siis pitäisi keksiä uutta tekemistä niin käsille, kuin silmillekin.

Näissä kuvissa selvästi huomaa eron salamavalolla otettuun ylimpään kuvaan ja alimmat kaksi on ilman salamavaloa.
Kyseessä on siis sama peitto yläkuvan keskimmäisen peiton ja alakuvien peittojen kanssa.Tässä äidin yllätys nuorimmalle tytölle, kun tulee tänään kotiin reissultansa on uusi päiväpeitto odottamassa sängyllä.
Ensi viikolla myös vanhempi tytär saa oman peitteesä mukaan kotiinsa, kun tulee tänne syysloman viettoon.
Peittoja tuli siis kolme eri väristä luonnonvalkoinen, valkoinen ja beige.
Tänään olisi tarkoitus lähteä reippailemaan metsään Ukkoseni kanssa.
Hieman erilaista touhuilua tämän sohvalla istumisen ja teeveen katselun vastapainoksi 😊
Siispä tossua toisen eteen ja katselemaan upeita syksyisiä maisemia.
Siellä se seuraava käsityö inspiraatiokin pulpahtaa mieleen, metsässä samoillessa.Kommentit

 1. Oi miten ihania peittoja❤ Tuollainen palmikkopeitto on varmasti ihanan lämminkin! Leppoisaa syyspäivää❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tämä pehmeä ihanuus on.
   Piristystä lokakuun pimeneviin iltoihin.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Shakshuka eli munapannu

Tällä viikolla tuli käytyä Helsingissä, Kotilieden verkostobloggaajien koulutuspäivillä. Matka oli antoisa niin koulutuksen, kuin tarjoilunkin kannalta.  Tuli niin monia ideoita kuvauksellisesti, sekä ruokina ja lisukkeina vastaan, mitä haluan toteuttaa myös kotona.


Tänään nuorimmaiselle tuli uusi sänky ja päivä on mennyt pääosin siivoillessa ja järjestyksiä vaihdellessa.

Traamaltakaan ei päästy välttymään... Koska uusi sänky olikin sininen ja me pyysimme vartavasten sängyn mustana. Minusta väri oli hieno, mutta sanoppas se tuollaiselle teinitytölle 😖.
Tiedän kyllä, että sängyn olisi voinut palauttaa ja vaatia mustaa sänkyä tilalle, mutta pidin sitä liian haasteellisena operaationa.  Katsoo nyt kun kaikki olemme nukkuneet yön yli ja mutustelleet ajatuksella sinisestä sängystä. Jospa vaikka huomenna menen käymään liikkeessä ja pyydän sängyn vaihtoa.Mutta jos tässä päivässä oli jotain huonoa, niin oli tässä myös hyvääkin.
Taas kerran sain tehtyä meidän sakille sellaisen ruoan, että j…

Munakasmuffinit

Tämä alkuviikko on ollut tapahtumia pullollaan. Eilen olimme Ukkoseni kanssa koulunvanhenpainillassa, se olikin kunnon istumista. Kolme tuntia meni istuessa ja kuunnellessa ja silti jouduimme lähtemään pois tapahtumasta kesken opettajan puheen.
Tänään taas vierailivat Mumsku ja veljeni sekä häen tyttöystävänsä meillä. Eilen sain viestin veljeltäni, että he ovat aloittaneet vähähiilihytraattisen ruokavalion. No, minulle tuli heti mieleen nämä herkulliset munakasmuffinssit. Niin helpot ja herkulliset tarjottavat ja ulkonäkökään ei häpeä vierastarjoilua. Salaatteineen päivineen meni kaikki tarjottava hyvin kaupaksi. Nämähän käy myös keliaakikolle tarjoiltavaksi. Niin ihana aamu- tai iltapala kenelle vain sekä koulusta kotiinpalaava lapsi  saa näistä mukavan välipalan itselleen. Nämä kun voi syödä niin kylmänä kuin kuumanakin salaatin kanssa tai ilman. Parhaassa tapauksessa voit litistää muffinin kahden leivän väliin ja syödä sinänsä.


Tämä on maittava hävikkiviikon herkku. Munakkaaseen v…

Voisämpylät

Tässä on ollut nyt jos jonkinmoista säätöö, noiden nuorimman tytön linja-automatkojen kanssa. Tämä on itsellekin niin uutta, kun matkaa täältä Tampereen länsirajalta Ylöjärvelle päin. Ja nyt kun on nämä vyöhykkeet a ja b ollut tytön kortissa. Piti lisätä c-vyöhyke korttiin ja maksoin koko vuoden matkat yhdellä kertaa. Näin tuli vielä halvaksi, kun tytön syntymäpäivät ovat vasta parin kuukauden päästä, niin päästiin lasten maksuilla koko vuosi. Ensi vuonna onkin sitten sata euroa kaliimpaa tuo kulkeminen. Matka kun on vajaa kuusi kilometriä niin mitään etuuksia ei matkoihin saada 😜.  No, nyt pitäisi kaikki olla okeij ja saa huoahtaa tämänkin jutun kanssa vuoden päivät.Eilen tuli tehtyä herkullisia voisämpylöitä. Näissä on siis niin ihana voin maku ja niin pehmeän höttöistä, että voisi syödä vaikka koko leivän yhdeltä istumalta. Mutta tein näitä meille ja hoidokeille välipalaleiviksi loppuviikoksi, joten ei aleta nyt ahmimaan kaikkia herkkuja yhdellä kertaa.
4 dl maustamatonta jogurt…