Bataattivuokaa aurajuustolla



Hupsista heijaa, kuinka tuo aika juoksee.
Olen nyt istunut suuremman osan vapaa-ajastani sohvannurkassa ja kutonut, sekä katsellut sarjoja teeveestä.
Pikkuisen on  takaraivossa kolkuttanut, kun ei ole tullut kirjoiteltu teille mitään kuulumisia.
Mutta aika aikaansa kutakin.
Nyt on kutomis fiilikset päällä ja näillä nyt mennään.




Nyt on siis kolmas päiväpeitto tekeillä ja sitten täytyy päästä tekemään jo jotain muuta, kuin palmimkoita.
Onneksi joka päiväpeitossa on ollut eri väri niin on ollut vaihtelua edes sen verran 😏

Tällä viikolla tuli tehtyä, meillä niin suuren suosion saavuttanutta bataattivuokaa.
Vaihdoin hieman aineksia ja lisäilin aurajuustoa joukkoon ja olihan se herkkua.




400 g naudanjauhelihaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
100 g aurajuustoa
1 bataatti
300 g tomaattimurskaa
1 tlk kookosmaitoa
2 rkl ketsuppia
1 tl ruususuolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1 tl savustettua paprikajauhetta


Paista jauheliha ja sipulin silppu kypsäksi paistinpannulla.
Laita sekaan mausteet, tomaattimurska, ketsuppi sekä aurajuusto ja kookosmaito.
Sekoita kaikki ainekset hyvin sekaisin ja anna juuston sulaa liemeen.
Laits kuoritut bataatti viipaleet uunivuokaan ja sekoita jauhelihakastike huolella joukkoon.
Paista uunissa 225 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Kommentit

  1. Wau! Ootpa ahkera kutomaan, hienon näköistä jälkeä. :) Bataatti on herkkua, sopii niin monipuolisesti ruoanlaittoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, bataatti makeudeltaan on niin ihanaa syötävää.
      Maku matkaan sopii paljon upeita makuja.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)