Naudan minuuttipihvit ja marinoidut grillitomaatit



Mä oon niin onnellinen 😝,
 mun ystävä toi mulle tänään kassillisen kirjoja luettavaksi.

Eikä tässä vielä kaikki, ystis lähti kanssani Ikeaan ja vihdoista viimmein löytyi olohuoneeseemme taulu tai siis taulut. Näit tauluja tuli nyt kaksin kappalein ja niin ihanat sellaiset. 
(Eihän tässä ole metsästetty olkkarin taulua vasta kun vuoden päivät.)  

Vaikka vielä en tauluja seinään saanutkaan, koska ilta oli jo myöhällä kun tulimme shoppailemasta.
Mutta vähän väliä täytyy käydä katsomassa noita ihanan rauhoittavia ja kauniita tauluja olohuoneen sohvalla. Aah... ne on nyt tuossa ostettuna ja pian jo seinällä 💕

Pari viikkoa sitten satuin rikkomaan tyttäreltäni lahjaksi saamani iiihanan lempi tee-mukini pieniksi pirstaleiksi. Siitä asti olen ollut aivan kuin orpo piru markkinoilla.
Nyt sain samalla reissulla neljä yhtä isoa ja kaunista mukia ostettua.
Nyt ei haittaa vaikka muki vahingossa hajoaisi. Aina löytyy tilalle uusi iso tee-muki.
Minä kun en jaksa kokoajan olla kaatamassa ja hauduttamssa lisää teetä mukiini.
Näin pienistä asioista se voi ihmismieli järkkyä 😂

Nyt kuitenkin taulut sekä mukit on ostettu ja kaikki katasrooffin ainekset pois pyyhkäisty.




Olimme nuorimmaisen kanssa viime viikonloppuna kaksistaan kotosalla ja laitoin helpon lounaan meille grilliin.

Atrian naudan minuuttipihvit ja terttukirsikka tomaatteja.
Nämä uudet pihvit ovat niin pikainen ruoka, että kannattaa tarkkaan miettiä missä järjestyjsessä ruoat oikein kypsentää.
(Paketissa on muuten kolme isohkoa pihviä tälläiseen muoviin käärittynä, joten pihvejä ei tarvitse paistella kaikkia edes kerralla.)
Meillä yksi pihvi meni raakana pakstimeen odottamaan seuraavaa kokkaus kertaa ja epäilen, että pihvi päätyy salaattiin jonain kauniina päivänä.




Pistelin puutikulla kirsikka tomaatteihin reikiä. Sitten kaadoin noin n.1 dl fetajuuston marinointi öljyä tomaattien päälle.
1 iso valkosipulin kynsikin pääsi pieniksi viipaloituna mukaan tähän salaattiin. Samoin mustapippurirouhetta ja sormisuolaa ripottelin tomaattien pinnalle.
Sitten olikin ruokamme valmista grillattavaksi.

Ensin laitoin tomaatit grilliin noin kahdeksaksi minuutiksi muhimaan. 
Sitten lisäsin pihvit tirisemään.
Nämä ohkaiset pihvit ei tosiaan kauaa aikaa paistu joten katso, että kaikki muu ruoka on jo suht´koht valmista tarjoiltavaksi.
Minuutti per puoli grillasin näitä herkullisia pihvejä ja sitten oli meidän ruokamme valmista nautittavaksi.

Jos haluat nämä pihvit saa herkullisiksi myös paistinpannulla.
Aika on sama kuin grillatessakin ja maku on niin ihana, suosittelen maistamaan.

Kommentit