kotiliesi

perjantai 8. kesäkuuta 2018

Iltapalojen kunkku



Eilen tuli grillattua meille tomaattia ja grillijuustoa sekä ciabattaa iltapalaksi.
Niin oli herkullinen iltapala, että ähistämään laittoi vielä sänkyyn kömpiessäkin.
Eli grillailin kaupan vakuumissa olevan esipaistetun ciabattaleivän viipaleina grillissä. Voitelin viipaleet basilikalla maustetulla extra-neitsytoliiviöljyllä molemmin puolin.
En ole ennen uskaltautunut kokeilemaan näitä esipaistettuja leipiä grillissä, mutta niistä tuli todella herkullisia ja nyt sitä uskaltautuu seuraavankin kerran grillaamaan näitä herkkuja.
Viipaloin vain puolikkaan ciabattaa ja laitoin lopun pakasteeseen, koska meitä syöjiäkään ei ollut kun kaksi.




Pisaratomaattirasian tomaatit halkaisin ja laitoin alumiinfoliovuokaan.
Päälle valelin fetajuustojenmarinointi-öljyä noin puoli desiä.
Silppusin päälle kevätsipulin varsia, valkosipulinkynnen sekä basilkan lehtiä maun mukaan.
Meillä aikas reilusti 😋.



Valmistin vielä salaatin, johon laitoin salaatin kaveriksi paprikaa, kurkkua, tummina viinirypäleitä sekä fetajuustoa.




Grillasin ensin tomaattisalaattia viisiminuuttia yksikseen grillissä, ennen kun lisäsisn cibattaleivän viipaleet ja grillijuuston viipaleet grilliin.
Vielä noin viisi minuuttia grillausta ja iltaruokamme oli valmis nautittavaksi.
Oli meinaan herkullista syötävää laittaa cibattaleivän päälle grillattua juustoa ja tomaattisalaattia.
Ai että kyllä tuli mässättyä oikein kunnolla.
Tätä herkkua olisi voinut tarjota jopa illanvietossa vaikka vieraillekin.



2 kommenttia:

  1. Tuli niin vesi kielelle lukiessa, että näyttää herkulliselta:) Näitä pitää kyllä kokeilla seuraavan kerran kun grillaillaan! Mukavaa viikonloppua 😊💕

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)