kotiliesi

sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Marinoidut porsaanulkofileet



Tässä on ollut meikäläisellä pieniä suorituspaineita.
Olen kasannut itselleni hieman liian ison palan taasen purtavaksi ja tässä sitä nyt sitten ollaan 😆.

Olen siis löytänyt kirjastosta niin monta ihanaa kirjaa ja tottahan toki lainasin sitten kaikki kirjat plus tämän vippi kirjan joka on vain viikon ajan lainassa.
Onneksi sain tämän kirjan tänään aamulla luettua ja pääsin hieman rentoutumaan ja touhuamaan jotain muutakin kuin lukemista.
Kirja oli kyllä lukemisen arvoinen ja innolla odotan jatko-osia tämän Selman rikoskoukeroihin liittyen.
Tämä kirja on siis toinen osa Selman taide seikkailuista rikosrintamalla.




Tein eilen marinadin porsaanulkofilepihveille ja laitoin pihvit yöksi jääkaappiin köllimään marinadiliemeen.
Tänään sitten laitan pihvit grilliin paistumaan ja päästään perheen kanssa nauttimaan kunnon pihveistä, täytetyistä herkkusienistä ja grillitomaateista.



1/2 dl oliiviöljyä
3 rkl omenaviinietikkaa
2 rkl hunajaa
1 rkl sinappia
1 rkkl soijakastiketta
2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
1 tl mustapippuria





Sekoita kaikki ainekset sekaisin. Laita marinadi suljettavaan pussiin ja nostele possunfileet pussukkaan.
Sekoittele marinadia lihoihin ja anna maustua näin ainakin yön yli. 



Ostelin kaupasta aivan tavallisia ruukkuyrttejä ja istuttelin ne isoon koriin.
Nyt on yrttiviidakkoni valmis ja suoraan oven takana odottaa yrttejä niin basilikasta, ruohosipuliin ja persiljaan sekä minttuun villiviinistä puhumattakaan.
Timjamin jätin omaan ruukkuunsa, koska se on kivikko kasvi, ja näin se saa vähemmän vettä osakseen, kuin muut yrtit.


2 kommenttia:

  1. Oijoi kun on herkullisen näköistä:) Grillailu on kyllä mukavaa, varsinkin näin upeilla ilmoilla! Mukavia lukuhetkiä jatkossakin:)♥ Yrttejä on kyllä kiva kasvatella! Leppoisaa alkavaa viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerran viikossa ainakin täytyy grillailla. On se niin hyvää tuo grilliruoka kesällä.

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)