kotiliesi
Siirry pääsisältöön

Pieniä onnen pipanoita...Wau, mikä ihana auringon paiste hellii meitä.
Oli upeaa aloittaa sunnuntai aamu pienellä kävelylenkillä, kun aurinko pilkistelee taivaan rannassa.

Tänään meillä syödään eilistä lihapataa ja vielä huomiseksikin se riittää, niin hoidokeille kuin Ukkoselleni ja minullekin. 
Mutta tämä nuoriso on hieman ronkelimpaa sorttia ja he eivät halua kahta tai kolmatta päivää syödä samaa ruokaa, joten tein ruoan lisukkeeksi ciabattaa mozzarellalla ja cheddarilla täytettynä.
Eli ciabatta paloiksi ja juustot päälle samoin tuoretta tomaattia pieni siivu ja tämän päälle vielä aurinkokuivattua tomaattia kunnon öljy tujauksen kanssa.
Voimakasta juustoraatsetta hieman vielä ripottelin ja laitoin uuniin 250 asteeseen noin 15 minuutiksi.

Lisukkeeksi on vielä raikas vihersalaatti, eiköhän tyttärien vatsa ala olemaan ravittu?Kävimme tänään myös kaupoilla tyttöjen kanssa.
Tuli ostettua nuorimmaiselle sänky ja vanhemmalle paljon paljon kynttilöitä sun muuta sälää.
Kummallekin neidille tuli hommattua myös petivaatteita. Niin pussilakanaa, lakanaa kun tyynyliinaakin tuli mukaan kauppareissulta.

Nyt neidit siivoavat huoneitaan innolla, kun saivat hieman uutta kivaa sisustukseensa.
Vielä meiltä jäi löytämättä roskisastiat kumpaisellekin tytölle.
Niitä nyt sitten etsiskelemme ja metsästetään, koska ne sopivat tulevat eteen.

Meillä alkaa ensi viikolla hoidokeiden kanssa äitienpäivä puuhailut.  
Ostin valmiiksi kukkaruukkuja toukokuussa minulla on toivottavasti teille muutakin näytettävää, kuin nämä tyhjät ruukut 😆.
Siihen asti pidän kuitenkin kaiken omana tietonani 😶.Kommentit

 1. This post is surely making me hungry dear,thanks for sharing.

  https://clicknorder.pk online shopping in pakistan

  VastaaPoista
 2. Nam nam..meillä nuorimmainen on kyllä sellainen ronkeli, että voi elämän kevät:) Edellisenä päivänä tehtyä ruokaa ei voi enää syödä:) Oi mitä ihanaa siellä aletaan kasvattelemaan, nuo on kyllä niin kivaa puuhaa lapsille ja voi sitä onnen määrää kun saavat sitten antaa istutuksensa äitienpäivänä♥ Jäädään odottamaan mitä kivaa noihin tulee:) Aurinkoista alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 3. Onpas ihanan raikkaan näköistä salaattia. Oon ihan saldefani, joka pvä tulee syötyä eri variaatioita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaura, meillä salaattia menee myös oikein toden teolla.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Shakshuka eli munapannu

Tällä viikolla tuli käytyä Helsingissä, Kotilieden verkostobloggaajien koulutuspäivillä. Matka oli antoisa niin koulutuksen, kuin tarjoilunkin kannalta.  Tuli niin monia ideoita kuvauksellisesti, sekä ruokina ja lisukkeina vastaan, mitä haluan toteuttaa myös kotona.


Tänään nuorimmaiselle tuli uusi sänky ja päivä on mennyt pääosin siivoillessa ja järjestyksiä vaihdellessa.

Traamaltakaan ei päästy välttymään... Koska uusi sänky olikin sininen ja me pyysimme vartavasten sängyn mustana. Minusta väri oli hieno, mutta sanoppas se tuollaiselle teinitytölle 😖.
Tiedän kyllä, että sängyn olisi voinut palauttaa ja vaatia mustaa sänkyä tilalle, mutta pidin sitä liian haasteellisena operaationa.  Katsoo nyt kun kaikki olemme nukkuneet yön yli ja mutustelleet ajatuksella sinisestä sängystä. Jospa vaikka huomenna menen käymään liikkeessä ja pyydän sängyn vaihtoa.Mutta jos tässä päivässä oli jotain huonoa, niin oli tässä myös hyvääkin.
Taas kerran sain tehtyä meidän sakille sellaisen ruoan, että j…

Voisämpylät

Tässä on ollut nyt jos jonkinmoista säätöö, noiden nuorimman tytön linja-automatkojen kanssa. Tämä on itsellekin niin uutta, kun matkaa täältä Tampereen länsirajalta Ylöjärvelle päin. Ja nyt kun on nämä vyöhykkeet a ja b ollut tytön kortissa. Piti lisätä c-vyöhyke korttiin ja maksoin koko vuoden matkat yhdellä kertaa. Näin tuli vielä halvaksi, kun tytön syntymäpäivät ovat vasta parin kuukauden päästä, niin päästiin lasten maksuilla koko vuosi. Ensi vuonna onkin sitten sata euroa kaliimpaa tuo kulkeminen. Matka kun on vajaa kuusi kilometriä niin mitään etuuksia ei matkoihin saada 😜.  No, nyt pitäisi kaikki olla okeij ja saa huoahtaa tämänkin jutun kanssa vuoden päivät.Eilen tuli tehtyä herkullisia voisämpylöitä. Näissä on siis niin ihana voin maku ja niin pehmeän höttöistä, että voisi syödä vaikka koko leivän yhdeltä istumalta. Mutta tein näitä meille ja hoidokeille välipalaleiviksi loppuviikoksi, joten ei aleta nyt ahmimaan kaikkia herkkuja yhdellä kertaa.
4 dl maustamatonta jogurt…

Munakasmuffinit

Tämä alkuviikko on ollut tapahtumia pullollaan. Eilen olimme Ukkoseni kanssa koulunvanhenpainillassa, se olikin kunnon istumista. Kolme tuntia meni istuessa ja kuunnellessa ja silti jouduimme lähtemään pois tapahtumasta kesken opettajan puheen.
Tänään taas vierailivat Mumsku ja veljeni sekä häen tyttöystävänsä meillä. Eilen sain viestin veljeltäni, että he ovat aloittaneet vähähiilihytraattisen ruokavalion. No, minulle tuli heti mieleen nämä herkulliset munakasmuffinssit. Niin helpot ja herkulliset tarjottavat ja ulkonäkökään ei häpeä vierastarjoilua. Salaatteineen päivineen meni kaikki tarjottava hyvin kaupaksi. Nämähän käy myös keliaakikolle tarjoiltavaksi. Niin ihana aamu- tai iltapala kenelle vain sekä koulusta kotiinpalaava lapsi  saa näistä mukavan välipalan itselleen. Nämä kun voi syödä niin kylmänä kuin kuumanakin salaatin kanssa tai ilman. Parhaassa tapauksessa voit litistää muffinin kahden leivän väliin ja syödä sinänsä.


Tämä on maittava hävikkiviikon herkku. Munakkaaseen v…