kotiliesi

lauantai 10. maaliskuuta 2018

Paahdettu kerrosleipä



Tuli tuossa väkästettyä itselleni kaapissa jo kuivahtaneesta leivästä ihana paahdettu kerrosleipä.
En saanut oma leipääni syötyä kuin puoliväliin niin tyttö tuli jääkaapille katselemaan itselleen välipalaa.
Eihän siinä auttanut, kun valmistaa hänellekin oma kerrosleipä 😋.

Herkkuahan tämä on, mutta hieman on lihottavaa jos näillä alkaa joka päivä mässäilemään.
Mutta näin harvakseltaan tehtynä voin sanoa, että aivan täydellinen nälän viejä tämä leipä kyllä on.


 Ota yksi leipä viipale ja voitele se molemmilta puolilta.
Leikkaa leipä kahtia ja laita paistumaan paistinpannulle.
Käännä leivät, kun ovat saaneet pintaansa väriä.
Laita leipien päälle juustoa ja kinkku viipaleet.
Halutessasi voit vielä laittaa tomaatin siivun leivälle.
Paista leipiä vielä niin, että juusto sulaa pinnalle.
Ota toinen leipä asetille ja kumoa toinen vielä toisen päälle.

Ai, että kun on hyvää.



4 kommenttia:

  1. Nam..kuinka kuulostaakin hyviltä nuo kerrosleivät:) Mukavaa talvipäivää♥

    VastaaPoista
  2. Just kans muutama viikko sitten kaivoin voileipägrillin esille ja ostin kaupasta paahtoleipää. Vitsit mutta tuli hyviä leipiä. Paahtoleipä on hyvää harvoin syötynä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus tälläiset penet arjen herkut vaan on niin hyviä.

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)