kotiliesi
Siirry pääsisältöön

Nautitaan kaikestaViime viikosta piti tulla helppo ja mukava. 
Olin niin onnellinen, kun vanhin tytöistä olisi koko viikon meidän kanssa hoitamassa hoidokkeja.
Ajattelin, että kerkiän hyvin kirjoitella teille vaikka ja kuinka paljon tänne Tupun tupaan,
MUTTA toisin kävi.

Maanantaina huomasin heti, ettei kaikki ole nyt kohdallaan.
Väsytti vain koko ajan ja paikat olivat kamalan kipeinä.
Sitten alkoi kuume nousta ja se nousi ja nousi yli neljään kymmeneen, jossa se sitten pari päivää sahasi.
Mutta ei tässä vielä kaikki, sitten alkoi oireilla Ukkoseni ja hänkin tuli kipeäksi.
Koulusta tullessaan myös nuorimmainen oli sairas. 
Hänellä meni kuume niin kovaksi, että tyttö pyörtyikin pariin otteeseen.

Jouduin hälyyttämään poikani hakemaan meille jääkaappiin täydennystä, kun alkoi näyttämään torstaina siltä ettei mehuja ja leipiäkään enään kaapeista löytynyt ja kaikista tärkeimmät tummat viinirypäleet, joita tyttären kanssa söimme vaikka kuinka paljon sängyssä maaten.
Onneksi poika toi kauppakassin meille ovelle ja lähti pikaisten kuulumisten jälkeen jatkamaan matkaa. 

Tätä kuumeilua kesti meillä kaikilla neljä päivää ja nyt on olo niin heikko, ettei millään meinaa jaksaa edes näitä arjen pieniä askareita tehdä.
Pienin askelin mennään nyt eteenpäin, ettei vain iske enään mikään jälkitauti tähän päälle.
Eipäs ole tälläistäkään tautia ennen ollut, eikä kyllä tarvitse enään tullakaan.

Tänään kävin ensimmäisen kerran viikkoon itse kaupassa ja voi sitä tutinaa ja tärinää kun pääsin kotiin.
Miten ihmisen kunto voi mennä viikon sairastelussa näin pohjalle?

No, etiäppäin sanoi mummo lumessa.
Nyt odotellaan huomista ja ihania pieniä noitia ovelle virpomaan.
Sitten odotetaan uutta alkavaa viikkoa ja kaikkea sitä mitä se tuo tullessaan.

Mutta muistetaan elää myös tätä hetkeä ja nauttia joka hetkestä.Kommentit

 1. Voi harmi että siellä on jouduttu sairastelemaan:( Kyllä ne taudit vaan äkkiä vievät kunnon alas..rauhakseen on vaan taas voimia kerättävä ja tehtävä vaan sen mitä jaksaa! Leppoisaa päivää sinne teille♥

  VastaaPoista
 2. Tuo tauti on kyllä ollut tänä keväänä erityisen sitkeää laatua. Itse olen siltä välttynyt, mutta tuntuu että töissäkin se on kiertänyt kaikki moneen kertaan jo läpi. Tsemppiä sinne ja pikaista kuntoutumista! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne, kyllä täältä taasen tullaan ja entistäkin vahvenpana.

   Poista
 3. Onpa kurjaa sairastelu, toivottavasti toipuminen etenee hyvin!
  Mukavaa pääsiäistä teidän perheelle! ❤

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Shakshuka eli munapannu

Tällä viikolla tuli käytyä Helsingissä, Kotilieden verkostobloggaajien koulutuspäivillä. Matka oli antoisa niin koulutuksen, kuin tarjoilunkin kannalta.  Tuli niin monia ideoita kuvauksellisesti, sekä ruokina ja lisukkeina vastaan, mitä haluan toteuttaa myös kotona.


Tänään nuorimmaiselle tuli uusi sänky ja päivä on mennyt pääosin siivoillessa ja järjestyksiä vaihdellessa.

Traamaltakaan ei päästy välttymään... Koska uusi sänky olikin sininen ja me pyysimme vartavasten sängyn mustana. Minusta väri oli hieno, mutta sanoppas se tuollaiselle teinitytölle 😖.
Tiedän kyllä, että sängyn olisi voinut palauttaa ja vaatia mustaa sänkyä tilalle, mutta pidin sitä liian haasteellisena operaationa.  Katsoo nyt kun kaikki olemme nukkuneet yön yli ja mutustelleet ajatuksella sinisestä sängystä. Jospa vaikka huomenna menen käymään liikkeessä ja pyydän sängyn vaihtoa.Mutta jos tässä päivässä oli jotain huonoa, niin oli tässä myös hyvääkin.
Taas kerran sain tehtyä meidän sakille sellaisen ruoan, että j…

Voisämpylät

Tässä on ollut nyt jos jonkinmoista säätöö, noiden nuorimman tytön linja-automatkojen kanssa. Tämä on itsellekin niin uutta, kun matkaa täältä Tampereen länsirajalta Ylöjärvelle päin. Ja nyt kun on nämä vyöhykkeet a ja b ollut tytön kortissa. Piti lisätä c-vyöhyke korttiin ja maksoin koko vuoden matkat yhdellä kertaa. Näin tuli vielä halvaksi, kun tytön syntymäpäivät ovat vasta parin kuukauden päästä, niin päästiin lasten maksuilla koko vuosi. Ensi vuonna onkin sitten sata euroa kaliimpaa tuo kulkeminen. Matka kun on vajaa kuusi kilometriä niin mitään etuuksia ei matkoihin saada 😜.  No, nyt pitäisi kaikki olla okeij ja saa huoahtaa tämänkin jutun kanssa vuoden päivät.Eilen tuli tehtyä herkullisia voisämpylöitä. Näissä on siis niin ihana voin maku ja niin pehmeän höttöistä, että voisi syödä vaikka koko leivän yhdeltä istumalta. Mutta tein näitä meille ja hoidokeille välipalaleiviksi loppuviikoksi, joten ei aleta nyt ahmimaan kaikkia herkkuja yhdellä kertaa.
4 dl maustamatonta jogurt…

Munakasmuffinit

Tämä alkuviikko on ollut tapahtumia pullollaan. Eilen olimme Ukkoseni kanssa koulunvanhenpainillassa, se olikin kunnon istumista. Kolme tuntia meni istuessa ja kuunnellessa ja silti jouduimme lähtemään pois tapahtumasta kesken opettajan puheen.
Tänään taas vierailivat Mumsku ja veljeni sekä häen tyttöystävänsä meillä. Eilen sain viestin veljeltäni, että he ovat aloittaneet vähähiilihytraattisen ruokavalion. No, minulle tuli heti mieleen nämä herkulliset munakasmuffinssit. Niin helpot ja herkulliset tarjottavat ja ulkonäkökään ei häpeä vierastarjoilua. Salaatteineen päivineen meni kaikki tarjottava hyvin kaupaksi. Nämähän käy myös keliaakikolle tarjoiltavaksi. Niin ihana aamu- tai iltapala kenelle vain sekä koulusta kotiinpalaava lapsi  saa näistä mukavan välipalan itselleen. Nämä kun voi syödä niin kylmänä kuin kuumanakin salaatin kanssa tai ilman. Parhaassa tapauksessa voit litistää muffinin kahden leivän väliin ja syödä sinänsä.


Tämä on maittava hävikkiviikon herkku. Munakkaaseen v…