kotiliesi
Siirry pääsisältöön

Mahtavaa vuotta 2018


Hyvää Uutta Vuotta.

Täällä vuosi 2018 alkoi mukavan leppoisasti.
 Kumpaisellakin tytöllä oli kaveri uutta vuotta viettämässä.
Siispä teimme Ukkoseni kanssa nuorille uudenvuoden sapuskat ja pääsimme hieman itsekin niitä maistelemaan.
No, totuttuun tapaan ilta meni sitten vatsat täynnä, lötkötellessä sohvannurkassa ja katsellen teeveetä.
Hauskaa se oli näinkin 👀.
Emme jaksaneet edes vaivautua kentälle katselemaan raketteja, vaan seisoskelimme takapihalla ja katselimme mitä siihen ilotulituksista näkyi.
 Viime vuodesta on pieniä muutoksia tullut tänne blogi maailmaan.
Ensinnäkin aukaisin rinnakkais blogin perhepäivähoito touhuiluillemme eli 
Touhu tenavat tulivat kuvioihin mukaan.
Sinne tulee nykyään laitettua viikon ruokalistat ym. hoitoon liittyvät asiat.

Vuoden loppupuolella pääsin osakkaaksi Kotilieden ruokablogi yhteisöä.
Siinä oli myös yksi mukava virstan pylväs tässä blogi maailmassa.
Toivottavasti tästä yhteistyöstä tulee antoisaa aikaa molemmin puolin.
Tämä on vielä niin uusi asia, etten sitä ole oikein itsekään vielä sisäistänyt.
Mutta paljon on vanhoja hyviä rutiineja myös jäänyt tänne Tupun tupaankin.
Käsityöt joita teen tasaiseen tahtiin.
(Enhän osaisi katsella teeveetä ollenkaan jos ei kädet samalla saisi jotain tekemistä.)
Juuri sain kauan työnalla olleen pitkän villatakin tehtyä.
Nyt on vuorossa käsipyyhkeitä Novitan Cotton Bamboo-langasta.
Itse olen tähän projektiini enemmän kuin innostunut.

Samoin ruoat niitä tulee lisää blogiini aina tasaisen tappavaan tahtiin.

Nyt jään ilolla odottamaan mitä ihanuuksia tämä uusivuosi tuo tullessaan 
eli innolla kohti uusia seikkailuja.

Kommentit

  1. Vuoteen mahtuu niin paljon mukavaa! Tuokoon tämä uusivuosi tullessaan sinne kaikkea mukavaa♥ Hyvää uutta vuotta 2018♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Shakshuka eli munapannu

Tällä viikolla tuli käytyä Helsingissä, Kotilieden verkostobloggaajien koulutuspäivillä. Matka oli antoisa niin koulutuksen, kuin tarjoilunkin kannalta.  Tuli niin monia ideoita kuvauksellisesti, sekä ruokina ja lisukkeina vastaan, mitä haluan toteuttaa myös kotona.


Tänään nuorimmaiselle tuli uusi sänky ja päivä on mennyt pääosin siivoillessa ja järjestyksiä vaihdellessa.

Traamaltakaan ei päästy välttymään... Koska uusi sänky olikin sininen ja me pyysimme vartavasten sängyn mustana. Minusta väri oli hieno, mutta sanoppas se tuollaiselle teinitytölle 😖.
Tiedän kyllä, että sängyn olisi voinut palauttaa ja vaatia mustaa sänkyä tilalle, mutta pidin sitä liian haasteellisena operaationa.  Katsoo nyt kun kaikki olemme nukkuneet yön yli ja mutustelleet ajatuksella sinisestä sängystä. Jospa vaikka huomenna menen käymään liikkeessä ja pyydän sängyn vaihtoa.Mutta jos tässä päivässä oli jotain huonoa, niin oli tässä myös hyvääkin.
Taas kerran sain tehtyä meidän sakille sellaisen ruoan, että j…

Voisämpylät

Tässä on ollut nyt jos jonkinmoista säätöö, noiden nuorimman tytön linja-automatkojen kanssa. Tämä on itsellekin niin uutta, kun matkaa täältä Tampereen länsirajalta Ylöjärvelle päin. Ja nyt kun on nämä vyöhykkeet a ja b ollut tytön kortissa. Piti lisätä c-vyöhyke korttiin ja maksoin koko vuoden matkat yhdellä kertaa. Näin tuli vielä halvaksi, kun tytön syntymäpäivät ovat vasta parin kuukauden päästä, niin päästiin lasten maksuilla koko vuosi. Ensi vuonna onkin sitten sata euroa kaliimpaa tuo kulkeminen. Matka kun on vajaa kuusi kilometriä niin mitään etuuksia ei matkoihin saada 😜.  No, nyt pitäisi kaikki olla okeij ja saa huoahtaa tämänkin jutun kanssa vuoden päivät.Eilen tuli tehtyä herkullisia voisämpylöitä. Näissä on siis niin ihana voin maku ja niin pehmeän höttöistä, että voisi syödä vaikka koko leivän yhdeltä istumalta. Mutta tein näitä meille ja hoidokeille välipalaleiviksi loppuviikoksi, joten ei aleta nyt ahmimaan kaikkia herkkuja yhdellä kertaa.
4 dl maustamatonta jogurt…

Munakasmuffinit

Tämä alkuviikko on ollut tapahtumia pullollaan. Eilen olimme Ukkoseni kanssa koulunvanhenpainillassa, se olikin kunnon istumista. Kolme tuntia meni istuessa ja kuunnellessa ja silti jouduimme lähtemään pois tapahtumasta kesken opettajan puheen.
Tänään taas vierailivat Mumsku ja veljeni sekä häen tyttöystävänsä meillä. Eilen sain viestin veljeltäni, että he ovat aloittaneet vähähiilihytraattisen ruokavalion. No, minulle tuli heti mieleen nämä herkulliset munakasmuffinssit. Niin helpot ja herkulliset tarjottavat ja ulkonäkökään ei häpeä vierastarjoilua. Salaatteineen päivineen meni kaikki tarjottava hyvin kaupaksi. Nämähän käy myös keliaakikolle tarjoiltavaksi. Niin ihana aamu- tai iltapala kenelle vain sekä koulusta kotiinpalaava lapsi  saa näistä mukavan välipalan itselleen. Nämä kun voi syödä niin kylmänä kuin kuumanakin salaatin kanssa tai ilman. Parhaassa tapauksessa voit litistää muffinin kahden leivän väliin ja syödä sinänsä.


Tämä on maittava hävikkiviikon herkku. Munakkaaseen v…