kotiliesi

tiistai 7. maaliskuuta 2017

Savulohi-avokadopasta


Tällä on väliin laiskottanut siihen malliin, ettei ole allekirjoittanut jaksanut lähteä kauppaan. 
Vaan katselen jääkaapin perukoille ja ruokamme on sitten sen mukaisia sekoituksia.
Tämäkin savulohi-avokadopasta syntyi juuri sillätavalla.
Herkkua oli silti :) erityisesti nuorimmainen tykästyi noihin kirsikkatomaatti sattumiin ruoassa.
Siispä taas äitee viisastui ja tietää mitä lisätä ruokiin tästälähin.


Valmistin taman avokadomarinadin jo hieman aikaisemmin jääkaappiin makustumaan

2 avokadoa
2 rkl sitruunan mehua
2 rkl oliiviöljyä
n. 1 dl parmesaani raastetta
1 tl mustapippuri rouhetta
1/2 tl ruususuolaa

Sekoita avokadon palojen kanssa muut ainekset ja anna niiden makustua hetki jääkaapissa.

keitä n. 400 g spagettia 
valuta
jätä keitinlientä noin 1 dl verran

Paista 1 sipulipadassa. Lisää sekaan pasta, 150 g kirsikkatomaatin puolikkaita ja avokaadomarinaadi sekä noin 200 g savulohta paloina. Lämmitä vielä koko ruoka kuumaksi.
Halutessasi voit ripotella parmesaania pastan pinnalle.



2 kommenttia:

Mukavaa kun kommentoit :)