lauantai 14. toukokuuta 2016

Kaali-paprikasalaatti


Tultiin juuri Ukkoseni kanssa kaupasta.
Valmistin broileri tortillat ja söimme.
Arvatkaas muistinko ottaa kuvia? 
No, en :) Onneksi tälläisiä vahinkoja ei usein satu.

Mutta tässä teille aivan yksi lempi salaateistani. Vetelin meinaan yksin puoli kulhollista tuossa päiväseltään.
Aamulla pesin ensimmäiseksi tuon meidän wc:n.
Yleensä teen sen perjantaina, mutta eilen olin niin väsynyt kotiin tullessani, ettei muuta tullut mieleen, kun oma sänky ja sinne kellahtaminen.
Sitten lähdimme Ukkoseni kanssa kauppaan ja kotiin päästyämme ja suunniteltuani päiväruoan vanhempi tyttö odotti meitä alakerrassa. 
Sanoi, että rippikoulu tapaaminen on jo ennen yhtä.
Kaikki meni uusiksi...Minä, kun olin ajatellut tapahtuman olevan illalla.
Ukkoseni lähti sitten uusiksi kaupoille ostamaan grillattua broileria, että kerkiämme kunnolla syömään ja tyttö laittautumaan.
Minä valmistin salaatin ja syötiin.

Lähdettiin Ukkoseni kanssa kummatkin kaupungille viemään tyttöä tapahtumaansa ja jäätiin kaupungille kiertelemään putiikkeja. Onneksi tätä ei meidän perheessä usein satu, koska löysin aivan ihanan putiikin jossa myytiin italialaisia naisten vaatteita ja arvatkaapas kuka sitten ihastui niihin vaatteisiin?
Tulihan sieltä mukaan paita ja huivi.
Mutta löysimme myös Itä-aasialaisen marketin ja siellä taasen Ukkoseni kanssa katselimme herkkuja silmät melkein pudoten päästä.
Lopulta valitsimme meille lauantai pulloiksi soija kastike-  sekä maustetun riisiviinietikka pullon, että näillä mennään ;)
Silppua kaali ohuiksi siivuiksi juustohöylää käyttäen. 
Lisää kaali salaattikulhoon ja laita sekaan hillosipuleita sekä paloiteltua suolakurkkukuutiota. Leikkaa punaista, keltaista ja oranssia paprikaa suikaleiksi ja sekoita ne vielä salaatin joukkoon.
Nauti hyvän salaatinkastikkeen kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)