Vau, kuinka ihanan keväinen päivä tänään onkaan.
Aurinko lämmittää niin mukavasti.
Viikonloppuna syötiin broilerin siipiä ja niille kaveriksi tuli tehtyä todella hyvää avokadotahnaa.
Savonsanomista nappasin ohjeen, jossa luvattiin taivaallisen hyvää avokadotahnaa ja sitähän se oli.
3 pientä avokadoa
5 valkosipulin kynttä
1/2 dl Parmesan-juustoraastetta
1/2 dl korianteria
1/2 tl ruususuolaa ja mustapippuria
4 aurinkokuivattua tomaattia
1 dl kermaa
3 rkl oliiviöljyä
Savonsanomista nappasin ohjeen, jossa luvattiin taivaallisen hyvää avokadotahnaa ja sitähän se oli.
3 pientä avokadoa
5 valkosipulin kynttä
1/2 dl Parmesan-juustoraastetta
1/2 dl korianteria
1/2 tl ruususuolaa ja mustapippuria
4 aurinkokuivattua tomaattia
1 dl kermaa
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
Laita kaikki muut ainekset paitsi kerma ja mausteet kulhoon ja soseuta ne tehosekoittimella.
Kuumenna kerma ja sekoita vielä hetki.
Mausta sitten mustapippurilla sekä suolalla.
Anna hetki makustua jääkaapissa ja nauti makuelämyksestä.
Oijoi, tätä(kin) vois kokeilla.
VastaaPoistaHyvää oli me vedeltiin Ukkosen kanssa antaumuksella.
PoistaTämä menee kokeiluun, namskis!
VastaaPoistaSuosittelen jos vain tykkää hieman tömäkämmästä mausta.
Poista