kotiliesi

keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kiinankaali-mandariinisalaatti


Älkää nyt vaan naurako mulle. 
Tää blogi alkaa olla täynnä kiinankaalisalaatteja ja lohi ohjeita.
Mutta pakko tää on vielä tänne laittaa, on meinaan niin herkullinen salaatti.
Eilen illalla tän tein ja syötiin heti, vaikka piti kastikkeen päästä aamuun asti marinoitumaan.
Ei muuta kun uutta salaattia seuraavaksi päiväksi tekemään.
No, teen usein vain puolikkaan annoksen reseptejä, että pääsee ensin makustelemaan onko resepti hyvä.
Ohje on taasen kerran tästä Ukkoseni löytämästä ja minulle tuomasta Hyvä kokki-kirjasta




1/2 kiinankaalia
2 mandariinia
1 maustekurkku
10 cm pala purjoa

KASTIKE:

3 rkl appelsiini- tai omena-tuoremehua
1 rkl öljyä
1 rkl sinappia
1/2 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria

Suikaloi kaali ja kuori ja kuutio mandariini.
Kuutio suolakurkku ja viipaloi purjo.
Sekoita kastike-aineet ja kaada salaatin sekaan. Sekoita salaatti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)