Kinkku-makaronisalaatti


Tänään tuli tehtyä Kinkku-makaronisalaattia, pitkästä pitkästä aikaa.
No, kyllä se sitten maistuikin niin hyvälle, että tuli syötyä samaan syssyyn kaksi isoa lautasellistä.
Nyt kävin lisäämässä loppuun salaattiin ylläriksi homejuusto muruja, kun olisi muuten jäänyt kovettumaan jääkaapin perukoille. Katsotaan nyt huomaako Ukkoseni ollenkaan iltapalalla, että maku on salaatissa hieman muuttunut.
Tällä kertaa en halunnut tehdä salaatin sekaan kastiketta vaan syömme sen meidän suosikki salaattikastikkeen kanssa.

Tänään ollaan myös Ukkoseni kanssa keräilty marjoja pensaista. Nyt on jo ennätys määrä kerättynä, koska alakerran arkkupakastin on melkeinpä ääriään myöten täynnä. Olenkin tässä alkanut miettimään, että täytyisikö minun käydä ostamassa vielä isompi arkkupakastin ja lahjoittaa tämä pienempi tuolle meidän nuorelleparille.
Saapi nähdä kuinka mennään.


3-4 dl keitettyä makaronia
400 g Atrian palvirouhetta
2 dl sinimailasen ituja
2 dl herne-maissi-paprikaa
(n. 50-70 g sinihomejuustoa murusina)

Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja nauti.

PST: pieni jälki kirjoitus. Tuo aurajuusto sopi kuin nappi silmään ja harmittaa kun ei ollut punasipulia vielä lisätä tähän sekaan.


Kommentit

  1. Kinkkumakaronisalaatti on kyllä hyvää ja sellainen aika helppo arkiruoka. En oo nyt itse hetkeen tehnyt, mutta joskus on tullut tehtyä useamminkin. Laitan siihen myös herne-maissi-paprikaa. Joskus teen sellaisen, että se salaatti oikein "ui" siellä kastikkeessa ja toisinaan niin, että tulee lisättyä kastike vaan siihen päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä tuon kastikkeen kanssa. Nyt halusin ilman kastia, on muuten varmaan ensimäinen kerta näin. Ja hyvää oli näinkin.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Suositut tekstit