perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kesälomalla Äijänsaaressa


Kesälomamme  on jatkunut yhtä vauhdikkaana. Vanhemmalta tyttäreltä leikattiin luomia maanantaina. Lääkärin kertomana: Tytär nauroi koko toimituksen ajan kun taas oven toisella puolen äiti jännitti todella paljon.

Seuraavana päivänä lähdimme Ukkoseni siskon perheen mökille Äijänsaareen. Kerrankin tytöt lähtivät meidän mukaan, siihen saattoi vaikuttaa isosiskon mukaan lähteminen. Ukkoseni kävi kalassa ja sai hauen (hauen tarinasta kerron tuonnempana).

Tulimme kaikki illaksi kotiin ja seuraavana aamuna lähdimmekin Ukkoseni kanssa takaisin Äijänsaareen yökyläilemään. 
Tehdessämme lähtöä keskiviikkona Äijänsaareen tyttäremme kävivät vuoron perään kyselemässä vieläkö te olette kotona. Pettymyksen huokaus oli iso kun he saivat kuulla, että isoveli morsmaikkunsa kanssa tuleekin valvomaan heitä.Äijänsaareen päästyämme Ukkoseni lähti kalaan ja minä kälyni ja hänen miehensä kanssa mustikkaan. Mustikkaa olikin ruhtinaallisesti harmi vaan kun satoi, emmekä voineet olla pitkään marjassa. 
Mutta onneksi iltamme täytti todelline gourmet-ruoka ja mukava seura. Iltapalaksi saimme vielä keräämistämme mustikoista ja kanttareilleista kälyn tekemiä herkullisia piirakoita.
Minä kun olen yleensä teen juoja - halunsinkin illalla puolikuppia kahvia, arvaatte varmaan miten siinä sitten kävi, kieriskelin sängyssä kolmeen asti. Onneksi sain aamulla nukkua pitkään.

Ihanan rentouttavia nämä lomareissut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)