kotiliesi

maanantai 8. kesäkuuta 2015

Avokado-fetakastike


Tänään on ollut työn alla kolme pataleipää. Vielä on yksi uunissa odottamassa valmistumista. Tässä välissä valmistin avokadotahnaa, tätä syömme niin leivällä kun grilliruokienkin kanssa dipaten.
Mukavan pirtsakkaa kastia tämäkin.
Ohje löytyi uusimmasta Kotivinkki lehdestä.

Tänään tuli syömis vahvuuteeme kaksi vanhaa hoidokkia neljän vuoden takaa. Ihana nähdä näitä vanhoja tuttuja lapsia myös vähän vanhempana.
Ja vanhemmilta yksi huoli vähemän kun lapset saavat ruoan meillä ja vielä kun ovat tuon nuoremaisen kavereita niin tulee monta kärpästä yhdellä iskulla.

1 avokado
200 g ranskankermaa
100 g fetaa
2 rkl limen mehua

Halkais avokado ja poista kivi.
Koverra lusikalla hedelmän liha kulhoon ja muut aineet joukkoon. Muussaa haarukalla niin saat rouhevan kastin. Mutta jos haluat sileämän version niin soseuta sauvasekoittimella sekaisin.

2 kommenttia:

Mukavaa kun kommentoit :)