Protein smoothieViikolla tuli ostettua näitä Laitilan kotimaisia uutuus Protein smoothieita ja eilen annoin meidän kuntoilijoille näistä maistiaiset. Eli poikani ja hänen tyttöystävänsä saivat olla koekaniineja, koska he tietävät kaiken näistä proteiinijuomista ja niiden mausta, he kun niitä paljon käyttävät urheilun jälkeiseen palautumiseen.

Kehuja sateli siihen malliin, ettei äiti meinannut mukana pysyä.
Smoothieden tuoksu ja maku olivat rakkaat ja hyvät. Mustikka mustaherukka maistui niin marjaisalle ja herkulliselle, mutta mikäs oli maistuessa, kun purkin kyljessä komeili, että aidoista raaka-aineista valmistettua.
Runsaasta proteiini pitoisuudestaan nousi nuorten peukut heti pystyyn (oli kuulemma tuplasti enemän protskuja kuin vastaavissa proteiini valmisteissa) ja tuotehan on tehty kananmunan valkuaisista, joten ei ole maitoakaan tuotteessa ollenkaan.
Erityis mainintana kumpainenkin sanoi, että helppo juoda. Kertoivat, että joissakin proteiini tuotteissa proteiinit ovat "klöntteinä" tuotteessa, tässä oli siis hyvä koostumus siinäkin tapaa.


Heti tuli nuorilta hyviä vinkkejä missä tilanteissa tätä voisi nauttia...
Armeijaan välipalaksi,
treenien jälkeen palautusjuomaksi,
ihan muuten vain herkutteluun, ym.ym

Vielä loppu sanoiksi kilpaurheilija tyttö ja armeija poikani sanoivat, etteivät uskoisi proteiinijuomaksi, koska maistuu niin hyvälle.2 kommenttia:

  1. Varmaan terveellinen. Eikös nää ole nyt niin trendikkäitä? Pitänee minunkin kokeilla...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marianne, kyllä vain smoothiet ovat nyt kova sana. Hyviä oli ja kokeile ihmeessä raikas ja mukava välipala.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)