tiistai 6. tammikuuta 2015

Heijastin pipo


Vihdoista viimmein sain teille tänne näitä käsitöitäkin.
Eilen kävin vartavasten kaupassa, ostamassa lankoja ja kun ei juuri oikeaa väriä löytynyt yhteen pipo malliin, niin aloin katsella muita lankoja.
Sitten iski silmiin lanka jossa on heijastinnarua seassa ja ajattelin, että koskaan ei ole liika turvallista kulkea tuolla pimeillä teillä ja otin pari kerää kotiin viemisiksi.

Eilen sitten katselimme Nuorimmaisen ja Ukkoseni kanssa elokuvaa ja aloin pipon tekoon. Tänä aamuna heräsin taas kukonlaulun aikaan ja tein kutimen loppuun.

Olisin tämän jo seistemältä aamulla halunnut teille tänne blogiini laitella, mutta tietokoneemme ei halunnut tehdä yhteistyötä kanssani ja kuvan kuvaa en saanut ulos masiinasta. Nyt on Ukkoseni päivittänyt koneen ja lopulta pääsin tänne kirjoittelemaan kuulumisia.
Onneksi on kotona joku joka ymmärtää näiden masiinojen päälle muuten jäisi nämäkin jutut kirjoittelematta.

Tuo ala kuva on otettu salamalla ja heijastelee siihen malliin, etten oikein kunnon kuvaa siitä saanut, mutta saatte nyt hieman osviittää tuosta langasta jota käytin.


2 kommenttia:

  1. Oooo, miten ihana pipo! :) Tahtoo heti tuollaisen! 8) Tosi hyvä idea tehdä heijastinlangasta pipo. En edes tiennyt olevan olemassakaan tuollaista lankaa. Vau. :)

    VastaaPoista
  2. Hienon pipon oletkin tehnyt!!!
    Heijastinlangat löysin minäkin syksyllä ja pari pipoa niistä pyöräytin sekä tytölle pannan hiuksiin ja säärystimet, todella nopeaa neuloa ja tuo lisää turvallisuutta ulkoiluun :)))

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)