kotiliesi

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Kaalisalaatteja


Meillä tehdään suunnilleen joka päivä joku salaatti niin kuin hyvin tiedätte. Kaali on meillä kova sana salaateissa ja muutenkin koitan sitä saada joka viikko paljon meidän ruokiimme.

 Eilen tuli tehtyä aivan mielettömän herkullinen kaalisalaatti, (josta en tajunnut edes ottaa teille kuvaa) pelkästä 1/4 kaalia ja 1/2 chiliä 2 valkosipulinkynttä sekä 1 avokado ja 1 iso tomaatti, kaiken tämän kukkuraksi ripottelin noin puoli ruukullista korianteria silputtuna joukkoon.
Jos et tykkää valkosipulista tai chilistä niin ne voi suosilla jättää poiskin.
Minä liiskaan aina valkosipulin veitsen lappeella ja pilkon todella pieniksi tänne salaattiin samoin chilin - (jotka muuten on vielä viimme kesältä kuivattua kasvihuoneen satoa) - jonka leikkaan aivan pikkuriikkisiksi paloiksi salaattiin. On sitten niin herkullista saada sellainen pieni chilin tai valkosipulin sattuma suuhunsa salaattia syödessään.
Kaalin raastan aivan ohueksi juustohöylällä ja tomaatin niin ohueksi kuin vain sen saan leikattua ja sitten vielä noin sentin osiin, niin kaikki salaatin osat on suurinpiirtein saman kokoista.
HERKKUA SANON MINÄ.

Mutta tuon salaatin jo eilen popsimme parempiin suihin, joten tänään oli uuden iltapala salaatin suunnittelu ja siitä tuo yllä oleva kuva.
Tähän tuli sama pohja eli 1/4 osaa kaalia, 2 valkosipulia sekä 1/2 chiliä.
1/2 dl kurkkupikkelssiä, 1 iso tomaatti ja 1/4 ruukkua persiljaa.
Toivottavasti tämä salaatti nyt saa samanlaisen suosion, kun tuo eilispäivän salaattimme.

Ruokina olemme nyt syöneet kinkkukiusausta, (hoidokeiden herkkua), sekä muita tuttuja ruokia joita tänne blogiini olen jo kirjoitellut ennenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)