sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Viikon 41 ruokalista

Tämä viikonloppu ei valitettavasti ole ollut kaikista mukavampia sellaisia.
Ensiksi minulta tippui kännykkä ja hajosi. Ei kerta kaikkiaan halunnut enään tehdä se laite kanssani yhteistyötä, vaan loukkaantui näköjään sydän juuriaan myöten tiputuksesta.
No, tänään sitten haettiin Ukkoseni kanssa minulle uusi ehompi kapula.
Kännykkää siinä asennellessani soi ovikello ja jätin lukulasit sängylle ja eikös siinä käynyt niin, että takaisin tullessani liiskasin lasini ja toinen sanka aivan tuusannuuskana.
Niin, tässä sitten odotan, että mitäs hajoo seuraavaksi. 
Kaupassa hakiessa itselleni halppis lukulasit, sanoin kassalle, että toivottavasti auto edes pysyy ehjänä kotiin asti, etten vain hajota sitäkin. No, onneksi sellaista ei nyt sattunut ja ollaan ehjin nahoin kirjoittamassa tätä sepustusta teille.

Siis, kyllä on ollut hieman orpo olo, kun ei ole voinut otella teille kuvia ruoista ja vähän väliä on tullut juttuja eteen, jossa olen kännykkääni käyttänyt. Esimerkiksi ostoslistat teen vallan kännykkään.
No, siellä meni nyt myös kaikki ottamani viimme viikon ruoka-kuvatkin, joten nyt aloitetaan taas aivan puhtaalta pöydältä tämä homma.


MAANANTAI:

Curry-broileripaistos
Vihersalaatti
Kiisseli

TIISTAI:

Kaalikeitto
Vihannespalat
Pannari

KESKIVIIKKO:

Jauhelihakastike ja spagetti
Kaalisalaatti
Jogurtti

TORSTAI:

Uunikala ja muusi
Porkkanaraaste
Marjarahka

PERJANTAI:

Talontapaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Pataleipää

  Mikä voikaan olla ihanampaa, kun tuorees leivän tuoksu aamutuimaan. Tämä meidän leipämme ei nyt aivan aamu-teellemme ennättänyt, mutta hoi...