Si-si siivotaan eikä leikitä ollenkaan...


Tällä kertaa siivous käykin kuin tanssi, koska pääsin osallistumaan Buzzadorin Vileda kamppanjaan.
Buzzadorina saan mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoamaan niistä ystävilleni.

Tykästyin varsinkin tuohon lilaan keittiöliinaan sekä tuohon yläkulmassa olevaan siniseen wc-liinaan. 
Keittiöliina on kätevä, koska kummatkin puolet tekevät omat toimintonsa. Tämä kuvassa enemmän näkösällä oleva puoli on tehokas lian irroittaja noiden raitojensa ansiosta, jotka saavat pinttyneemmänkin lian helpolla pois.
Toinen puoli taas kuivaa ja kiillottaa. Kätevää vai mitä?
Wc ja kylpyhuoneliina on kätevä, koska taittuu kolmin kerroin ja on siten helppo pitää kädessä, kun siivoaa. Tässäkin rätissä on kaksi puolta ja kaksi eri toimintoa, jotka pesee nukkapuolella ja kuivaa ja kiilloittaa toisella puolella.
Tuo oranssi ikkunaliina ei vielä päässyt meillä kokeiltavaksi, koska minulla on viledalta aivan tuliterä ikkunaliina kaapissa, jolla pyyhin niin ikkunat kuin lasiastiatkin kirkkaan puhtaiksi, peileistä puhumattakaan. Tätä rättiä en enään vaihtaisi mihinkään niin on hyvä ja käytännöllinen rätti.

Kuvasta puuttuu nyt myös yksi meidän perheelle todella tarvittava liina (joka on koko ajan menossa).
Se on mikrokuituinen näytönpuhdistajaliina. Sillä siivoan niin kännyköiden-, tietokoneen- ja muiden koneiden näytöt puhtaiksi. 
Samoin on tullut putsattua samaisella rätillä meidän lukulasit.

Nämä kaikki liinat ovat siis mikrokuituisia ja siksi ei puhdistusaineita pakosti tarvita sekä rätit voi huoletta pestä pesukoneessa 60 asteessa ilman huuhteluainetta.

Lisätietoa viledan tuotteista heidän nettisivuiltaan http://www.vileda.com/fi


Kommentit

  1. Tupu hyvä,

    Kiitos esittelystäsi, nykyisin ei enää ole käytössä "siivousrättejä", vaan nuo ovat siivousliinoja. Nämä ovat pieniä asioita, mutta näillä viestitetään alan ammattilaisten työvälineiden arvostusta. Hyvää syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Minäkin pääsin buzzaamaan näitä ja tykästyin etenkin keittiö- ja kylppäriliinaan. Aivan uskomattoman puhdasta jälkeä. Kylppärin siivouksessa olen yleensä käyttänyt etikkaa, ettei jää ikävän näköisiä vesirinkuloita. Tuolla liinalla tuli yhtä kiiltävää jälkeä ja tosiaan ilman mitään aineita.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Suositut tekstit