perjantai 25. lokakuuta 2013

Pekoninen-ruusukaalipaistos


Eilisiä iltapala herkutteluja vielä tässä lisää. 


Tällä viikolla on ruoat olleet niin tuiki tavallisia ja jo täällä blogissa kirjoitettuja, ettei ole paljoa juttua tullut.
Niinpä tänäänkin leivoin yhden kakkupohjan sekä tein malkaroonilaatikkoa. Huomenna kun on sitten vain kakkujen koristelua tiedossa aamupäivä ja päivällä tulee vieraita viettämään nuorimmaisen yksitoista vuotis synttäreitä.
Apua, kylläpä tuo aika rientää. Minun pieni tyttöni on jo iso.

100-200 g ruusukaalia
50-100 g pekonia kuutioina
2 dl täysmaitoa tai kermaa
1/2 tl rosmariiniä
1/2-1 dl parmesaan juustoraastetta

Keitä ruusukaaleja noin 8 minuuttia vedessä ja valuta ne. Laita uunin kestävään vuokaan.
Paista pekoni pannulla ja ripottele ruusukaalin päälle.
Sekoita maidon joukkoon puolet juustoraasteesta ja mausta.
Kaada maitoseos paistoksen päälle.
Ripottele loppu juustoraaste paistoksen pinnalle ja laita se sitten uuniin 200 asteeseen noin 15-20 minuutiksi että paistos saa kauniin värin pintaasa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)