lauantai 19. lokakuuta 2013

Kana-parsakaalipasta




Söimme tänään Ukkoseni kanssa tälläistä pastaherkkua.
Maku oli niin hyvä, että tuli itsekin nautittua kaksi lautasellista.
Näin ulkonäöllisesti ruoka ei kyllä paljon kehuja saa osakseen, mutta makuhan se on tärkein.
Ohje on peräisin uudesta Kotivinkki-lehdestä. Tuli kyllä taas kerran lisättyä purjoa joukkoon vaikkei oikeaan ohjeeseen sitä kuulunutkaan. 

Kyllä on ollut päivä näin sää vinkkelistä katsottuna. Aamusella tuli rakeita pariinkin otteeseen oikein kunnolla ja nyt aurinko hellii säteillään aivan kuin ei mitään raekuuroja olisi ikinä ollutkaan.
Ukkoseni kuitenkin päätti alkaa vaihtamaan talvirenkaita autoon.
Sitten saa ilmat vaihtua kuinka lystää, mutta autolla ei tarvitse pelätä liikkua.

250 g pastaa (minulla Myllyn Parhaan pestopastaa)
1 pieni parsakaali
1 dl basilikaa
3 rkl oliiviöljyä
2 dl kermaa
1 dl raastettua parmesaania
2 rkl oliiviöljyä
300 g broilerin fileesuikaleita (minulla iso broilerin ohutleike, jonka leikkalin paloiksi ja ruskistin)
10 cm purjoa
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta vesi pois.
Pilko parsakaali ja keitä sitä noin 5 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta kaali siivilässä.
Laita kulhoon tuore basilika, öljy, kerma ja parmesaani ja surauta tehosekoittimella tai sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.
Kuumenna padassa öljy tilkka ja kaada joukkoon broilerin palat. Ruskista ne ja kaada joukkoon leikattu purjo silppu.
Lisää broilerin joukkoon soseutettu kastike ja pasta. Sekoita ja mausta suolalla ja pippurilla. 
Sitten vain nauttimaan herkulliseta ruoasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)